Gantry5 - Facebook Like button beillesztése

Több
7 éve 10 hónapja #9049 Írta: freepetya
Gantry5 - Facebook Like button beillesztése téma létrehozva freepetya által
Ganrty5 keretrendszer alatt futó weboldal főoldalára szeretnék beilleszteni egy like gombot.a facebook dokumentáció szerint.
developers.facebook.com/docs/plugins/like-button
A get code gombra kattintva két kódrészlet jön elő. Az első script kódot beillesztettem a settins fülön található custom css/js blokkba, a máodik kódot pedig layout fülön egy egyéni htlm-be. Sajnos így nem jelenik meg a like gomb. Hogy lehetne ezt működésre bírni?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #9050 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Facebook Like button beillesztése
Ha jól emlékszem a sima beállításokban az építőelemeknek adhatsz már egy kész profilt, tehát jelen esetben egy Custom CSS / JS építőelemet láttál el alapértelmezett beállításokkal.
Neked inkább szerintem az Oldalbeállításokban lévő Atoms részre lesz szükséged, ahova be tudsz húzni egy egyedi CSS / JS kódot.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 10 hónapja #9051 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Gantry5 - Facebook Like button beillesztése
Köszi, de sajnos így sem megy.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #9052 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Facebook Like button beillesztése
Megnéztem próbaképpen, és én látom a forrásban az általam berakott kódot, tehát szerintem ez a funkció biztosan működik. Mit szeretnél egyébként pontosan?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #9053 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Gantry5 - Facebook Like button beillesztése
Igazából egy like button-t szeretnék a főoldalra. Ez alapján.
developers.facebook.com/docs/plugins/like-button
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja freepetya által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 9 hónapja #9054 Írta: Balázs
Én mindenképp pluginnal oldanám meg, mert pl. az og meta minden oldalán más kell, hogy legyen.

Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Balázs által.