- Köszönetek: 3
Gantry 4 breadcrumbs divider kiskép img alt tag megadása
- Petronella
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2015 dec. 21 06:28 #1 Írta: Petronella
Gantry 4 breadcrumbs divider kiskép img alt tag megadása téma létrehozva Petronella által
Sziasztok,
A Gantry 4 fw / gantry sablonban a breadcrumbs (felső oldal navigáció)-ban van egy kis osztó / elválasztó narancs háromszög divider kiskép ami 9*9px és az img alt tag-je nincs megadva. Ezt szeretném pótolni. Teljesen elhanyagolható a dolog, de gondoltam ne maradjon már ki.
Pont olyan mint itt a fórum oldalon Fórum > Joomla! > Sablonkezelés > Joomla 3.x > Új: na pont ilyen mint az elválasztó ">" kis háromszög, csak éppen gantry 4 alatt.
Nem tudok rájönni, még firebug-gal sem, hogy hol kellene belepiszkálni, melyik fájl tartalmazhatja az üres alt tag-et. css-ben ugyebár nem lehet ezt megadni.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne megkeresni?
A letöltött bundle.zip-ben a total commander fájlon belüli keresése a "divider" szóra nem sok találatot ad, css és js fájlok, amivel nem jutottam előrébb.
A Gantry 4 fw / gantry sablonban a breadcrumbs (felső oldal navigáció)-ban van egy kis osztó / elválasztó narancs háromszög divider kiskép ami 9*9px és az img alt tag-je nincs megadva. Ezt szeretném pótolni. Teljesen elhanyagolható a dolog, de gondoltam ne maradjon már ki.
Pont olyan mint itt a fórum oldalon Fórum > Joomla! > Sablonkezelés > Joomla 3.x > Új: na pont ilyen mint az elválasztó ">" kis háromszög, csak éppen gantry 4 alatt.
Nem tudok rájönni, még firebug-gal sem, hogy hol kellene belepiszkálni, melyik fájl tartalmazhatja az üres alt tag-et. css-ben ugyebár nem lehet ezt megadni.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne megkeresni?
A letöltött bundle.zip-ben a total commander fájlon belüli keresése a "divider" szóra nem sok találatot ad, css és js fájlok, amivel nem jutottam előrébb.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 dec. 21 08:01 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry 4 breadcrumbs divider kiskép img alt tag megadása
If you want a CSS property to render the alt attribute value, then perhaps you're looking for the
CSS attribute function for example:
IMG:before { content: attr(alt) }
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Petronella
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 3
2015 dec. 21 20:33 #3 Írta: Petronella
Petronella válaszolt a következő témában: Gantry 4 breadcrumbs divider kiskép img alt tag megadása
Bár több helyen azt olvasom nem lehet, meg nem minden böngésző támogatja, annak ellenére, hogy - elméletileg- igen, nekem nem működik, illetve a szintaktitkáját nem tudom, hogyan kell használni.
Tudnál segíteni, hogyan adhatom meg?
Gondolom rosszul írtam, de nem találok sehol konkrét példát erre az alt-tag-re css-ben.
Tudnál segíteni, hogyan adhatom meg?
.breadcrumb .divider IMG:before{content: "divider" attr(alt) !important;}
Gondolom rosszul írtam, de nem találok sehol konkrét példát erre az alt-tag-re css-ben.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 dec. 22 09:00 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry 4 breadcrumbs divider kiskép img alt tag megadása
Sajnos, én még nem teszteltem, keresned kellene még 1-2 példát rá, amelyek talán segíthetnek.