Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() hibaüzenettel mi a teendő?

Több
9 éve 1 napja #7858 Írta: vene
Sziasztok.
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy készítek egy oldalt és töltöttem le hozzá egy sablont. Amikor ezt a sablont használni szeretném hibaüzenetet ír ki, más sablonoknál szépen működik minden. A php nem az erősségem, így nem igen tudom, hogy hogyan javítsam ki hogy működjön.
Előre is köszönöm a segítséget

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/geli/comptoir/templates/ot_winterfashion/lib/layout/tpl.function.php on line 56
Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/geli/comptoir/includes/application.php on line 536
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/geli/comptoir/templates/ot_winterfashion/lib/layout/tpl.function.php on line 56
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/geli/comptoir/templates/ot_winterfashion/lib/layout/tpl.function.php on line 166

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 21 órája #7859 Írta: Zotius
Ez egy programozói hiba, amit a sablon készítőjének kellene javítani. Addig is, míg ezt meg nem teszi, a hibaüzenet elnyomására (hogy ne jelenjen meg) egy php.ini nevű fájlban, melyet a honlapod gyökérkönyvtárában helyezel el, az alábbi utasítást tedd be:
Code:
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED & ~E_WARNING & ~E_STRICT
Ettől a hiba nem javul még meg, de legalább a figyelmeztetés nem jelenik meg a képernyőn.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 21 órája #7860 Írta: vene
szia
Köszönöm a segítséget, kipróbáltam de még mindig ott van a hibaüzenet :(

comptoir-de-famille.hu/index.php/hu/

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 20 órája - 9 éve 20 órája #7861 Írta: Zotius
másold be ezt a php.ini fájlt a sablonod mappájába is.
Bár, ránézve az oldalra, én nem látok hibaüzenetet... :O
Utolsó szerkesztés: 9 éve 20 órája Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vene

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 19 órája #7862 Írta: vene
globál konfigban kikapcsoltam a hibajezést, de ezt nem tartom túl jó megoldásnak. csak meg akartam mutatni egy ismerősömnek hiba nélkül.

bemásoltam a sablon mappába is és a gyökérbe is, de még midig ott vannak :(

Az oldal működését milyen mértékben befolyásolja a hibaüzenetek kikapcsolása?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 15 órája #7863 Írta: Balázs
Valószínűleg régi a kód, a működést nem befolyásolja. Van még itt egy részletes problémamegoldás angolul: Solving the Strict Standards: Non-static method Joomla error

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vene

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!