GK Music - Bejelentkezési modulból való regisztrácios pont kiszedése

Több
12 éve 6 hónapja #235 Írta: Rupper
ezt most nagyon nem értem :S ez most mi lenne?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 6 hónapja #236 Írta: Balázs

Rupper írta: 2.5 nél nincs tmpl mappa de van default.php de abban semmi regre utaló jel sincs

Ennek a fájlnak a végét másoltam be a </fieldset> sor utáni részeket.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
12 éve 6 hónapja #238 Írta: Rupper
jah nem láttam az előbbit :(
Code:
</fieldset> <ul> <li> <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=reset'); ?>"> <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_FORGOT_YOUR_PASSWORD'); ?></a> </li> <li> <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=remind'); ?>"> <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_FORGOT_YOUR_USERNAME'); ?></a> </li> </ul> <div class="posttext"> <?php echo $params->get('posttext'); ?> </div> </form> <?php endif; ?>

nekem ez van benne

Több
12 éve 6 hónapja #239 Írta: Balázs
Azért mondtam, hogy arra cseréld le amit küldtem :)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
12 éve 6 hónapja #240 Írta: Rupper
na kicseréltem és
Code:
<?php echo JText::_('MOD_LOGIN_FORGOT_YOUR_USERNAME'); ?></a> </li>
alá beillesztettem a
Code:
<?php $usersConfig = JComponentHelper::getParams('com_users'); if ($usersConfig->get('allowUserRegistration')) : ?> <li> <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=registration'); ?>"> <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_REGISTER'); ?></a> </li> <?php endif; ?>
de ez lett a végeredménye Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/u639032340/public_html/templates/gk_music/html/mod_login/default.php on line 78

Több
12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #241 Írta: Balázs
Hiányos a kódod. Nézd meg a #234-es hozzászólást és a </fieldset> alatti részt teljesen cseréld le arra amit küldtem.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 6 hónapja Balázs által.