file Gantry5 - Hydrogen sablon esetében a jobb oldalsáv átkerült a bal oldalsáv alá

Több
2015 máj. 11 11:56 - 2015 máj. 11 11:56 #1 Írta: freepetya
Próbálkozom én is az új Gantry5 keretrendszerrel és Hydrogen alapsablonnal. A webteszt.tarhelyadmin.com/ahitatok/ tesztoldalon. Egyelőre semmi extra, viszont a linkajánló menüpontnál a jobb oldalsáv átkerül a bal oldalsáv alá és a footer is kicsit másképp néz ki, ezt nem igazán értem. A webes hivatkozások komponenst lecseréltem a legújabbra, a régivel is ez volt a hiba. Esetleg valaki tudna segíteni?
Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 11:56 freepetya által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 máj. 11 12:38 #2 Írta: Balázs
A Layouts-ban hogyan állítottad be az elrendezést?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2015 máj. 11 12:44 #3 Írta: freepetya
A mellékelt képen látható.
Mellékletek:

Több
2015 máj. 11 13:31 - 2015 máj. 11 13:38 #4 Írta: Balázs
Van esetleg olyan plusz modulod a Link ajánló menüpont esetén, ami csak ott jelenik meg? Elképzelhetőnek tartom, hogy valamelyik modul egyedi formázása nem teszi lehetővé a 3 oszlopos elrendezést (gyakorlatilag nem fér ki), így az Aside szekcióban lévő modulokat már lejjebb tolja. Esetleg megpróbálhatnád azt, hogy az Aside szekciónak nagyobb százalékot engedsz, hogy úgy kifér-e? Vagy a modulok ki/be kapcsolásával tesztelhetnéd, hogy melyik modul a ludas, ha egyáltalán ilyen jellegű a probléma.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 13:38 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: freepetya

Több
2015 máj. 11 14:15 - 2015 máj. 11 14:16 #5 Írta: freepetya
Köszi a tippeket, kipróbáltam amiket javasoltál. Jelenleg 20% 55% 25% az arány, de sajnos így sem jó. Nincs olyan modul ami csak ennél a komponensnél jelenik meg, és az az érdekes, hogy, ha a jobboldali modulokat kikapcsolom, akkor is a footer stílusa megváltozik, de csak ennél a menüpontnál. Lehetséges, hogy a komponenssel függ össze a dolog?
Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 14:16 freepetya által.

Több
2015 máj. 11 14:43 - 2015 máj. 11 14:45 #6 Írta: Balázs
Szerintem sikerült reprodukálnom, a hiba jelentve.

Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 14:45 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: freepetya

Több
2015 máj. 11 14:53 #7 Írta: freepetya
Köszi! Nálad is csak ennél a komponensnél jelentkezett a hiba?

Több
2015 máj. 11 15:06 - 2015 máj. 11 15:08 #8 Írta: Balázs
Bár ha feltöltöm tartalommal, akkor már nem.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 15:08 Balázs által.

Több
2015 máj. 11 15:20 - 2015 máj. 11 15:21 #9 Írta: Balázs
Teszteltem tovább.
Weblinksnél 3 típus esetén:
1. List All Web Link Categories - Eltűnik a komponens + a Sidebar alá megy az Aside szekció
2. List Web Links in a Category - Ez jónak tűnik.
3. Submit a Web Link típusnál - "Maximum function nesting level of '100' reached, aborting!" hiba.

Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 15:21 Balázs által.

Több
2015 máj. 11 15:34 - 2015 máj. 11 15:35 #10 Írta: freepetya
Nálam az eredeti oldalon (ahitatok.hu) az első eset áll fent, csak a tesztoldalon a komponens frissítése miatt a régit el kellett távolítanom, ezért nincs tartalom. Érdekes mert többféle sablonnal próbálkoztam, de csak a Gantry5 - Hydrogen esetében tapasztalható a hiba. Köszi, hogy foglalkoztat a téma.
Utolsó szerkesztés: 2015 máj. 11 15:35 freepetya által.