- Köszönetek: 3
Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
- Petronella
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között? téma létrehozva Petronella által
Kijött a Gantry5 BETA 1 - lenne pár kérdésem, hogy a Hydrogen template -ben mi a különbség a Hydrogen home és a default között?
Feltettem egy teszt oldalra Joomla! 3.4.1 alá, hogy tanulgassam.
Feltettem egy teszt oldalra Joomla! 3.4.1 alá, hogy tanulgassam.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
Mivel tegnap jött ki az első béta, így valószínűleg még nem sokan látták.
Én szerintem majd csak stabil kiadáskor nézek majd rá.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Petronella
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
Petronella válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
Mivel nekem minden lassabban megy, már most el kezdenem tanulni. Az biztos, hogy a "drag and drop" módszer, hihetetlenül megkönnyíti a szerkesztést.
Remélem lesz aki kipróbálja és tud majd súgni.
Remélem lesz aki kipróbálja és tud majd súgni.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
A tanulást nem biztos, hogy érdemes még elkezdeni, mivel a béta1 és a stabil verzió között történhetnek még olyan változtatások, amelyek miatt teljesen újra kell tanulni a keretrendszer használatát, persze ez nem kell, hogy eltántorítson. 
Szerintem a roadmap pet érdemes figyelmi, hogy mely funkciók kerültek már bele a rendszerbe valamint a kézikönyvet olvasgatni.

Szerintem a roadmap pet érdemes figyelmi, hogy mely funkciók kerültek már bele a rendszerbe valamint a kézikönyvet olvasgatni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Balázs által.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.