Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?

Több
8 éve 8 hónapja #7215 Írta: Petronella
Kijött a Gantry5 BETA 1 - lenne pár kérdésem, hogy a Hydrogen template -ben mi a különbség a Hydrogen home és a default között?

Feltettem egy teszt oldalra Joomla! 3.4.1 alá, hogy tanulgassam.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 8 hónapja #7216 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
Mivel tegnap jött ki az első béta, így valószínűleg még nem sokan látták. :) Én szerintem majd csak stabil kiadáskor nézek majd rá.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 8 hónapja #7218 Írta: Petronella
Petronella válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
Mivel nekem minden lassabban megy, már most el kezdenem tanulni. Az biztos, hogy a "drag and drop" módszer, hihetetlenül megkönnyíti a szerkesztést.
Remélem lesz aki kipróbálja és tud majd súgni.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #7219 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Mi a különbség a Hidrogen home és a default között?
A tanulást nem biztos, hogy érdemes még elkezdeni, mivel a béta1 és a stabil verzió között történhetnek még olyan változtatások, amelyek miatt teljesen újra kell tanulni a keretrendszer használatát, persze ez nem kell, hogy eltántorítson. :)

Szerintem a roadmap pet érdemes figyelmi, hogy mely funkciók kerültek már bele a rendszerbe valamint a kézikönyvet olvasgatni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Balázs által.