- Köszönetek: 0
Hogyan tudok új fejlécképet hozzáadni a weblapomhoz?
- shakerzy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 6 hónapja #7040
Írta: shakerzy
Hogyan tudok új fejlécképet hozzáadni a weblapomhoz? téma létrehozva shakerzy által
Sziasztok...
Nem rég kezdtem el foglalkozni ezzel a joomla rendszerrel és pár hete kezdtem bele egy vállalkozásba. Hát arról lenne szó hogy én felszeretnék vinni majd egy új fejlécet a honlapra csak azt nem tudom hogy lehetne..
> A tarnaszentmaria.hu oldalon már van egy, de én újat szeretnék feltenni..
Segítsetek már... Köszöntem előre is!
Nem rég kezdtem el foglalkozni ezzel a joomla rendszerrel és pár hete kezdtem bele egy vállalkozásba. Hát arról lenne szó hogy én felszeretnék vinni majd egy új fejlécet a honlapra csak azt nem tudom hogy lehetne..
> A tarnaszentmaria.hu oldalon már van egy, de én újat szeretnék feltenni..
Segítsetek már... Köszöntem előre is!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 6 hónapja #7041
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Hogyan tudok új fejlécképet hozzáadni a weblapomhoz?
Szia!
Fejléc alatt az oldal tetején megjelenő képre gondolsz? Ha igen akkor a válaszott témában vagy kicseréled az eredeti képet FTP-n, vagy ha olyan a sablon akkor a sablonkezelőbe is be lehet tallózni!
Fejléc alatt az oldal tetején megjelenő képre gondolsz? Ha igen akkor a válaszott témában vagy kicseréled az eredeti képet FTP-n, vagy ha olyan a sablon akkor a sablonkezelőbe is be lehet tallózni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: shakerzy
- shakerzy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #7042
Írta: shakerzy
shakerzy válaszolt a következő témában: Hogyan tudok új fejlécképet hozzáadni a weblapomhoz?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja shakerzy által.
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 6 hónapja #7043
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Hogyan tudok új fejlécképet hozzáadni a weblapomhoz?
Először mentsd le a fájlt. Majd ezt a fájlt egy általad készitett fájlal írd felül... méretében eltérés lehet... ha nem megfelelő akkor méretezd át a képet... sablon függő hogy beméretezi e vagy neked kell.