Sablon társítása menüponthoz
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2015 febr. 26 13:00 - 2015 febr. 26 13:06 #1 Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Sablon társítása menüponthoz téma létrehozva jemie által
Sziasztok!
Érdekes viszont nagy gondom van. Egy adott sablont nem tudok egy adott menüponthoz társítani.
Mutatom képekben.
A sablon artisteer-es sablon. Az artisteer a legfrissebb verzió,hivatalos vásárolt licensz, a joomla a legfrissebb tiszta telepítésű.
Na ilyenkor mi van?
Érdekes viszont nagy gondom van. Egy adott sablont nem tudok egy adott menüponthoz társítani.
Mutatom képekben.

A sablon artisteer-es sablon. Az artisteer a legfrissebb verzió,hivatalos vásárolt licensz, a joomla a legfrissebb tiszta telepítésű.
Na ilyenkor mi van?
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 2015 febr. 26 13:06 jemie által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 febr. 26 13:27 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon társítása menüponthoz
Pontosan mi a hiba, nekem nem egyértelmű a képernyőképek alapján.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2015 febr. 26 17:16 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Sablon társítása menüponthoz
Ha megnézed a két képet akkor a beez3 sablonnál van advanced és hozzárendelés menüponthoz link, a másiknál pedig nincs.
Nekem pedig ez lenne a lényeg.
Nekem pedig ez lenne a lényeg.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 febr. 26 18:13 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon társítása menüponthoz
Igen, valóban hiányzik ez a funkció a sablonból. Sajnos az Artisteert nem ismerem, esetleg nincs hozzá valamilyen leírás, hogy gol lehet ezt a szolgáltatás bekapcslbi.
Másrészről az is megoldás lehet, hogy megfordítod a folyamatot. Az Artisteer alapú sablon legyen az alapértelmezett és a másikhoz társítod a megfelelő menüpontokat.
Másrészről az is megoldás lehet, hogy megfordítod a folyamatot. Az Artisteer alapú sablon legyen az alapértelmezett és a másikhoz társítod a megfelelő menüpontokat.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2015 febr. 26 18:38 #5 Írta: jemie
A gondom az,hogy az eredeti oldalk mind artisteerrel készültek 2.5 alatt. Ezeket az oldalakat kellene frissíteni joomla 3-ra. A frissités halott ügy úgyhogy az összes sablont újra kell építeni. Az érdekes az hogy 2.5 alatt meg vannak a menüpontok és lehet is társítani csak 3 alatt nem. A sablon mentésénél pedig a 3.2-3.3 van kiválasztva. Lehet hogy néznem kéne más sablon építőt. Bár láttam már egész tűrhető oldalakat amik artisteerrel készültek nem vagyok én sem elájulva tőle.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2015 febr. 27 11:41 #6 Írta: jemie
Na megoldódott a dolog. A templateDetails fájlban hozzáadtam külön a mezőket linkeket paramétereket és így használható. Azért 130 dollárért működhetne rendesen egy program...