- Köszönetek: 0
Joomla sablon megjelenés probléma
- inersi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 7 hónapja #6778
Írta: inersi
Joomla sablon megjelenés probléma téma létrehozva inersi által
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: www.tiszaklima.hu oldalamon fut egy joomla 3.4.0 Sablonokat próbálgattam telepíteni, de egyikkel sem sikerült teljes mértékben a megjelenés. Jelentős eltérések vannak a demó oldalon megjelenő sablon és a telepítést követő megjelenés közt.
Tudtok nekem ebben segíteni, ugyanis így nem tudok venni fizetős sablont, ha az ingyenes nem jelenik meg megfelelően.
- töröltem az egész joomlát újratelepítettem, de semmi változás
- megpróbáltam másik verziót is, de az telepítés közben megáll és nem lép tovább
- több különböző sablont megpróbáltam és kivétel nélkül mind hiányos
Segítségeteket előre is köszönöm
A kérdésem a következő lenne: www.tiszaklima.hu oldalamon fut egy joomla 3.4.0 Sablonokat próbálgattam telepíteni, de egyikkel sem sikerült teljes mértékben a megjelenés. Jelentős eltérések vannak a demó oldalon megjelenő sablon és a telepítést követő megjelenés közt.
Tudtok nekem ebben segíteni, ugyanis így nem tudok venni fizetős sablont, ha az ingyenes nem jelenik meg megfelelően.
- töröltem az egész joomlát újratelepítettem, de semmi változás
- megpróbáltam másik verziót is, de az telepítés közben megáll és nem lép tovább
- több különböző sablont megpróbáltam és kivétel nélkül mind hiányos
Segítségeteket előre is köszönöm
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 7 hónapja #6779
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomla sablon megjelenés probléma
Szia!
Régen én is belefutottam ebbe a "jelenségbe".
A helyzet az, hogy amit demoként látsz az tele van pakolva kiegészítőkkel. A sablon amit letöltesz az egy üres desing amit neked kell megtölteni modulokkal... ilyen a slide show, bejelentkezés, random kép, stb modul....
Ha felraktál egy tetszőleges sablont innen tudsz letölteni kiegészítőket hozzá....
Remélem tudtam segíteni.
Régen én is belefutottam ebbe a "jelenségbe".
A helyzet az, hogy amit demoként látsz az tele van pakolva kiegészítőkkel. A sablon amit letöltesz az egy üres desing amit neked kell megtölteni modulokkal... ilyen a slide show, bejelentkezés, random kép, stb modul....
Ha felraktál egy tetszőleges sablont innen tudsz letölteni kiegészítőket hozzá....
Remélem tudtam segíteni.
- inersi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
8 éve 7 hónapja #6781
Írta: inersi
inersi válaszolt a következő témában: Joomla sablon megjelenés probléma
Köszi!
Annyi még, hogy hol tudom azt megnézni, milyen kiegészítőket tartalmaz az adott demo sablon?
Annyi még, hogy hol tudom azt megnézni, milyen kiegészítőket tartalmaz az adott demo sablon?
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 7 hónapja #6784
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomla sablon megjelenés probléma
Szerintem a téma oldalán részletezve van minden esetben... de én 99%-ra mondom egy téma magát a stilust adja, annak minden modulját komponensét neked kell külön felrakni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: inersi