Androidon nem megfelelően vannak kezelve az oldalalom lévő szövegek

Több
8 éve 8 hónapja #6438 Írta: mravi
Nekem egy olyan problémám van hogy iphone-n rendben van míg az androidon az ékezeteket nem kezeli és a táblákból kilóg a szöveg. Ez sablon probléma?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 8 hónapja #6439 Írta: Balázs
Pontosan mit jelent az, hogy nem kezeli az ékezeteket, valamint milyen böngészőben nézted az oldalt, esetleg másikban is problémás?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 8 hónapja #6440 Írta: mravi
Mindenhol tesztelem iphone, ipad, android tábla és mobiltelefon. Az apple rendben van. Az android a szöveget kitolja a sablonból és csak a ő betűt nem kezeli vagyis csak egy ? van a helyén. JCE szövegszerkesztőt használok és azt vettem észre hogy a szövegszerkesztőn belül ha nem csinálok táblát vagy táblázatot akkor az android is jól jeleníti meg. Viszont ez azért nem túl jó mert az elrendezést nem igazán lehet tábla nélkül megcsinálni. az biztos hogy nem sablon hanem jce a hibás.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #6441 Írta: mravi
Bocsánat mégis csak a sablon a probléma. Megnéztem más sima sablonnal ott az ékezetek jól voltak. Egy jó mobilra is jó sablon kellene. Tudnátok ajánlani nekem mert eddig csak vacakba nyúltam bele.

Köszönöm segítséget.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja mravi által.

Több
8 éve 8 hónapja #6442 Írta: Balázs
Gantry, vagy valamilyen más keretrendszer alapuló sablonnak jó hasznát veheted.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 8 hónapja #6446 Írta: mravi
Köszönöm ez még jó is lenne tökéletes a megjelenítés a androidon. Viszont a felső menü színét igen nehéz megváltoztatni. Az a kérés hogy meglehet azt oldani hogy a egyik sablon csak a számítógépen jelenik meg és egy másik a okos telefonokon ill táblagépen?