- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Sablonok és dizájn
- Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
- harkaly
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2015 jan. 05 13:23 #1 Írta: harkaly
Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt téma létrehozva harkaly által
Sziasztok!
Készítettem az Artisteer 3.1-ben egy Joomla sablont.
Az a gond, hogy a legördülő menü Internet Explorer alatt nem teljesen úgy jelenik meg, mint a többi böngészőben.
Hogy lehetne optimalizálni IE alá?
Készítettem az Artisteer 3.1-ben egy Joomla sablont.
Az a gond, hogy a legördülő menü Internet Explorer alatt nem teljesen úgy jelenik meg, mint a többi böngészőben.
Hogy lehetne optimalizálni IE alá?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 jan. 05 13:47 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
Pontosan milyen IE verzióról van szó? IE9+ alatti verzióra szerintem már senki sem optimalizál. Jelenleg limitáltan az IE9 ée fölötti verziók azok amelyeket még támogatnak.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- harkaly
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 jan. 05 13:50 #3 Írta: harkaly
harkaly válaszolt a következő témában: Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
IE 10
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 jan. 05 13:55 - 2015 jan. 05 13:57 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
Van esetleg link? Egyébként a caniuse.com oldalon lehet ellenőrizni, hogy a használni kívánt felhasználó-oldali webes technológiát támogatja-e az adott böngésző.
Utolsó szerkesztés: 2015 jan. 05 13:57 Balázs által.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2015 jan. 05 17:34 #5 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
Szerintem ez azért is lehet, mert az Artisteer 3.1 már egy eléggé elavult verzió. (Talán csak ehhez volt található törés?
Nem hiszem, hogy túl sokan megvásárolnák hivatalosan, mert egyébként kissé húzós az ára...)
Az Artisteer már a 4.2 verziónál tart, a mely szándékaik szerint már a Joomla 3.3.x verziót akarja támogatni, de bizonyos esetekben a menü a reszponzív megjelenítésben nem tökéletes.

Az Artisteer már a 4.2 verziónál tart, a mely szándékaik szerint már a Joomla 3.3.x verziót akarja támogatni, de bizonyos esetekben a menü a reszponzív megjelenítésben nem tökéletes.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

- kisgal
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2015 jan. 06 08:42 #6 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt
Szia!
Én is úgy vélem, hogy az ARTISTEER legfrissebb verzióját kéne alkalmazni, főleg joomla 3-as verziókhoz.
Én is úgy vélem, hogy az ARTISTEER legfrissebb verzióját kéne alkalmazni, főleg joomla 3-as verziókhoz.