file Az Artisteer sablononban található legördülő menü hibásan jelenítődik meg Internet Explorer alatt

Több
2015 jan. 05 13:23 #1 Írta: harkaly
Sziasztok!

Készítettem az Artisteer 3.1-ben egy Joomla sablont.
Az a gond, hogy a legördülő menü Internet Explorer alatt nem teljesen úgy jelenik meg, mint a többi böngészőben.
Hogy lehetne optimalizálni IE alá?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 05 13:47 #2 Írta: Balázs
Pontosan milyen IE verzióról van szó? IE9+ alatti verzióra szerintem már senki sem optimalizál. Jelenleg limitáltan az IE9 ée fölötti verziók azok amelyeket még támogatnak.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2015 jan. 05 13:50 #3 Írta: harkaly

Több
2015 jan. 05 13:55 - 2015 jan. 05 13:57 #4 Írta: Balázs
Van esetleg link? Egyébként a caniuse.com oldalon lehet ellenőrizni, hogy a használni kívánt felhasználó-oldali webes technológiát támogatja-e az adott böngésző.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2015 jan. 05 13:57 Balázs által.

Több
2015 jan. 05 17:34 #5 Írta: Zotius
Szerintem ez azért is lehet, mert az Artisteer 3.1 már egy eléggé elavult verzió. (Talán csak ehhez volt található törés? :P Nem hiszem, hogy túl sokan megvásárolnák hivatalosan, mert egyébként kissé húzós az ára...)
Az Artisteer már a 4.2 verziónál tart, a mely szándékaik szerint már a Joomla 3.3.x verziót akarja támogatni, de bizonyos esetekben a menü a reszponzív megjelenítésben nem tökéletes.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)

Több
2015 jan. 06 08:42 #6 Írta: kisgal
Szia!

Én is úgy vélem, hogy az ARTISTEER legfrissebb verzióját kéne alkalmazni, főleg joomla 3-as verziókhoz.