- Köszönetek: 0
Layoutok szelesitese Helix ii ben
- deaux
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 dec. 16 17:45 #1 Írta: deaux
Layoutok szelesitese Helix ii ben téma létrehozva deaux által
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet azt megoldani a helix ii keretrendszerben, hogy egy layoutnak ne legyen margója( vagy hogyishivjak), igy ha egy nagy kepet rakok egy modulba, az faltol falig érjen? Tudom nem voltam éppen szakszerü de remelem erthetöen fogalmaztam meg.
Koszi elore is!
Az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet azt megoldani a helix ii keretrendszerben, hogy egy layoutnak ne legyen margója( vagy hogyishivjak), igy ha egy nagy kepet rakok egy modulba, az faltol falig érjen? Tudom nem voltam éppen szakszerü de remelem erthetöen fogalmaztam meg.
Koszi elore is!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2014 dec. 16 18:59 #2 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Layoutok szelesitese Helix ii ben
Margót és hasonló dolgokat a stíluslap fájlban (.css) szokás bellítani.
Oldalad linkje, hogy ránézhessünk?
Oldalad linkje, hogy ránézhessünk?
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: deaux
- deaux
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 dec. 16 19:02 #3 Írta: deaux
deaux válaszolt a következő témában: Layoutok szelesitese Helix ii ben
Saját gépen szerkesztem wamp serveren. Igy is tudok vhogy linket kuldeni?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2014 dec. 16 20:08 #4 Írta: Zotius
Hát, akkor leginkább magadra vagy utalva, hacsak nincs valaki itt a közelben, aki Helix II-vel dolgozik.
A megjelenés, illetve annak módosítása vizsgálatához javaslom a Firefox böngésző Web Developer bővítményének használatát, ahol az egyes tartalmi elemek kinézetét befolyásoló beállításokat tudod vizsgálgatni, módosítani.
A megjelenés, illetve annak módosítása vizsgálatához javaslom a Firefox böngésző Web Developer bővítményének használatát, ahol az egyes tartalmi elemek kinézetét befolyásoló beállításokat tudod vizsgálgatni, módosítani.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: deaux
- deaux
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 dec. 16 23:07 #5 Írta: deaux
deaux válaszolt a következő témában: Layoutok szelesitese Helix ii ben
Hat igen, gondolkozok h a helix helyett Gantryre valtok, csakhat mar megszoktam. Kezelese sokkal masabb lehet vagy nem veszes?
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2014 dec. 17 07:50 - 2014 dec. 17 07:51 #6 Írta: Zotius
A Helix II a
leírása szerint első látásra csak a Layout Builder-rel történő "elrendezés tervezés" lehetőségével tűnik többnek számomra.
Szerintem a Gantry is közel annyi tervezési szabadságot nyújt a maga lehetőségeivel, mert hasonló pozíciós sémákkal dolgozik, csak talán ez a lehetőség egy kicsit nehezebb a Gantryban, mert nincs benne online "Layout Builder"
Próbáld ki, s majd eldöntöd, váltasz-e. Néhány kép a Jomla Best Templates oldalról:
Szerintem a Gantry is közel annyi tervezési szabadságot nyújt a maga lehetőségeivel, mert hasonló pozíciós sémákkal dolgozik, csak talán ez a lehetőség egy kicsit nehezebb a Gantryban, mert nincs benne online "Layout Builder"
Próbáld ki, s majd eldöntöd, váltasz-e. Néhány kép a Jomla Best Templates oldalról:

Utolsó szerkesztés: 2014 dec. 17 07:51 Zotius által.