DD Garden 40 téma responsive (mobil) megjelenítés szerkesztése

Több
9 éve 11 hónapja #6169 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: DD Garden 40 téma responsive (mobil) megjelenítés szerkesztése
A szavazást próbálom már is! Köszönöm!

Pont azon gondolkoztam hogy úgy is fent van a Gantry ...... Lehetséges lenne hozzávetőleg hasonlóan megszerkeszteni mint most az oldal a kinézetet?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6170 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: DD Garden 40 téma responsive (mobil) megjelenítés szerkesztése
Óóóóóóóóóó! Ha fent van a Gantry, feleslegesen küszködsz ezzel a DD Garden sablonnal... :(
Igaz, Jócskán bele kell nyúlnod az alap sablonba, de egyáltalán nem előírás, hogy pont úgy kell kinéznie, mint ennek a mostaninak.
A RocketTheme -nél most a 10 éves születésnapjuk alkalmából 30% kedvezményt adnak... :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja Zotius által.

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6171 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: DD Garden 40 téma responsive (mobil) megjelenítés szerkesztése
Sablon javaslatom: Ionosphere (Vess rá egy pillantást!)

Innen letöltheted. ;)

És ami számodra a legfontosabb a problémád miatt, erre ezt írják e sablonnál:
"Note: If no modules are assigned to the Sidebar positions, the Mainbody will become full width."
Azaz: Ha nincsenek modulok a Sidebar pozíciókban, a Mainbody teljes szélességű lesz.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja Zotius által.

Több
9 éve 11 hónapja #6172 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: DD Garden 40 téma responsive (mobil) megjelenítés szerkesztése
Marad a Gantry ugyanis egyelőre "ingyen" készítem az oldalt..... csinálok egy aldomaint és próbálgatom ott hogy mit tudok kihozni belőle!

Tudom relatíve nem nagy összeg egy sablon, de saját pénzből nem tudok áldozni rá.

Köszönöm az eddigieket!

Több
9 éve 11 hónapja #6173 Írta: Zotius
Az előbbi posztban említett Ionosphere is Gantry alapokon működik, szerintem egy próbát megér. Letöltheted, ott a link alul. Meg van egy pár free sabonjuk is

Több
9 éve 11 hónapja #6185 Írta: kocsislaci
Sajnos egyelőre nincs időm erre és a gantry is kicsit más világ hogy gyorsan cselekedni tudjak..... 27-28.-án teremtornát kell közvetítenünk és hát a mobilnetesek eléggé meg lesznek lőve így......

Ha esetleg valami eszedbe jut azt szívesen venném a jelenlegi témával kapcsolatban.....

Modulok OFF ;)