- Köszönetek: 0
Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
- Mancs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 1 napja #5747
Írta: Mancs
Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja? téma létrehozva Mancs által
Sziasztok!
Nem használtam még Artisteer-t ezért szeretném megkérdezni azt, hogy ha abban szerkesztek egy sablont azt mennyire nehéz Joomla-ba beimportálni vagy kezelni. Mármint a Joomla sikeresen felismeri, nem lesz gubanc vele??? Bocsánat, ha hülyén tettem fel a kérdést és nem világos! Előre is köszi a válaszokat!
Nem használtam még Artisteer-t ezért szeretném megkérdezni azt, hogy ha abban szerkesztek egy sablont azt mennyire nehéz Joomla-ba beimportálni vagy kezelni. Mármint a Joomla sikeresen felismeri, nem lesz gubanc vele??? Bocsánat, ha hülyén tettem fel a kérdést és nem világos! Előre is köszi a válaszokat!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 7 órája #5765
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
Én ugyan nem használtam még, de szerintem rendes telepítőcsomagot készít, amelyet tetszés szerint telepíthetsz.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
9 éve 6 órája - 9 éve 6 órája #5766
Írta: Zotius
Ha esetleg az így elkészült sablont utólag (Artisteer-en kívül) még tovább akarod módosítani, azt is megteheted, ha a zip tartalmát kicsomagolod valahová és a benne lévő fájlokat egyszerű szövegszerkesztővel belenyúlsz.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
Igen, pontosan. A telepítő fájl egy .zip tömörített fájl lesz, amit az Artisteer az Exportálás funkcióval állít elő.Balázs írta: Én ugyan nem használtam még, de szerintem rendes telepítőcsomagot készít, amelyet tetszés szerint telepíthetsz.
Ha esetleg az így elkészült sablont utólag (Artisteer-en kívül) még tovább akarod módosítani, azt is megteheted, ha a zip tartalmát kicsomagolod valahová és a benne lévő fájlokat egyszerű szövegszerkesztővel belenyúlsz.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 órája Zotius által.
- Mancs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
8 éve 11 hónapja #5777
Írta: Mancs
Mancs válaszolt a következő témában: Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
De akkor nem lesz semmi gubanc vele? Mármint ugyanúgy fog megjelenni joomla-ban mint Artisteerben a sablon?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 11 hónapja #5779
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
Igazából pont ez lenne a lényege, hogy bárki könnyedén tudjon sablont készíteni, komolyabb előképzettség nélkül.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #5781
Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?
Nem csak lenne, hanem pontosan az is. Az utólagos, esetleges "belenyúlás" lehetőségét csak azért említettem, hogy ha valaki nagyon extra dolgokat akar még beletenni, azt akár ilymódon is megteheti (ha olyan dologról lenne szó, melyre az Artisteer-ben nem talált megoldást).Balázs írta: Igazából pont ez lenne a lényege, hogy bárki könnyedén tudjon sablont készíteni, komolyabb előképzettség nélkül.
(1) Nem. (2) Igen.Mancs írta: De akkor nem lesz semmi gubanc vele? Mármint ugyanúgy fog megjelenni joomla-ban mint Artisteerben a sablon?

Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mancs