Egy Artisteer alapú sablonnak mennyire egyszerű az adminisztrációja?

Több
9 éve 1 napja #5747 Írta: Mancs
Sziasztok!
Nem használtam még Artisteer-t ezért szeretném megkérdezni azt, hogy ha abban szerkesztek egy sablont azt mennyire nehéz Joomla-ba beimportálni vagy kezelni. Mármint a Joomla sikeresen felismeri, nem lesz gubanc vele??? Bocsánat, ha hülyén tettem fel a kérdést és nem világos! Előre is köszi a válaszokat!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 7 órája #5765 Írta: Balázs
Én ugyan nem használtam még, de szerintem rendes telepítőcsomagot készít, amelyet tetszés szerint telepíthetsz.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 6 órája - 9 éve 6 órája #5766 Írta: Zotius

Balázs írta: Én ugyan nem használtam még, de szerintem rendes telepítőcsomagot készít, amelyet tetszés szerint telepíthetsz.

Igen, pontosan. A telepítő fájl egy .zip tömörített fájl lesz, amit az Artisteer az Exportálás funkcióval állít elő.

Ha esetleg az így elkészült sablont utólag (Artisteer-en kívül) még tovább akarod módosítani, azt is megteheted, ha a zip tartalmát kicsomagolod valahová és a benne lévő fájlokat egyszerű szövegszerkesztővel belenyúlsz.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 órája Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs, Mancs

Több
8 éve 11 hónapja #5777 Írta: Mancs
De akkor nem lesz semmi gubanc vele? Mármint ugyanúgy fog megjelenni joomla-ban mint Artisteerben a sablon?

Több
8 éve 11 hónapja #5779 Írta: Balázs
Igazából pont ez lenne a lényege, hogy bárki könnyedén tudjon sablont készíteni, komolyabb előképzettség nélkül.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #5781 Írta: Zotius

Balázs írta: Igazából pont ez lenne a lényege, hogy bárki könnyedén tudjon sablont készíteni, komolyabb előképzettség nélkül.

Nem csak lenne, hanem pontosan az is. Az utólagos, esetleges "belenyúlás" lehetőségét csak azért említettem, hogy ha valaki nagyon extra dolgokat akar még beletenni, azt akár ilymódon is megteheti (ha olyan dologról lenne szó, melyre az Artisteer-ben nem talált megoldást).

Mancs írta: De akkor nem lesz semmi gubanc vele? Mármint ugyanúgy fog megjelenni joomla-ban mint Artisteerben a sablon?

(1) Nem. (2) Igen. :)

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mancs