- Köszönetek: 0
Hogyan adhatok hozzá Jquery kódot a Joomla! sablonhoz?
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2014 júl. 30 09:10 #1 Írta: Redpaladin
Hogyan adhatok hozzá Jquery kódot a Joomla! sablonhoz? téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Nagyon gondban vagyok, mert szerettem volna Jquery alapú kódot beilleszteni a menüsávban és így a sablonnak az index.php részében a script szakaszban írtam kódot és Jquery meghívásához az alábbi pluginokból a felső kettőt próbáltam ki:
extensions.joomla.org/search?q=jquery
De akárhogy próbálkozom semmi reakció nincsen azaz nem érvényesülnek a kódok és bármilyen sablonnál teszem ezt akár egy lecsupaszított sima sablonon is.
Nektek volt ilyen gondotok vagy hogy oldottátok meg az ilyesmit?
Nagyon gondban vagyok, mert szerettem volna Jquery alapú kódot beilleszteni a menüsávban és így a sablonnak az index.php részében a script szakaszban írtam kódot és Jquery meghívásához az alábbi pluginokból a felső kettőt próbáltam ki:
extensions.joomla.org/search?q=jquery
De akárhogy próbálkozom semmi reakció nincsen azaz nem érvényesülnek a kódok és bármilyen sablonnál teszem ezt akár egy lecsupaszított sima sablonon is.
Nektek volt ilyen gondotok vagy hogy oldottátok meg az ilyesmit?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 júl. 30 12:06 - 2014 júl. 30 12:07 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan adhatok hozzá Jquery kódot a Joomla! sablonhoz?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2014 júl. 30 12:07 Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!