- Köszönetek: 1
A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni téma létrehozva vero által
A weblap közepén nagy fehér rész jelenik meg ,ha aktiválom az oda tartozó modulokat akkor megjeleníti őket,de még azon felül is marad fehér rész.
Én nem akarok több modult megjeleníteni ...mindjárt a slideshow rész után szeretném a weblap alsó elemeit.
ez még az első lapon menne is....,de ha az index.php-ből törlöm a részt akkor ugye a többi lapon sem jeleníti meg.
...én csak a főlapon szeretném ,hogy ne legyen ilyen nagy üresség a slideshow..és alenti elemek között...
gondolom,hogy a div id -m <div id="cholder-l"> amit módosítanom kellene...,de nem tudom ,hogyan.
..,ha valaki adna egy tippet nagyon jól jönne.
Én nem akarok több modult megjeleníteni ...mindjárt a slideshow rész után szeretném a weblap alsó elemeit.
ez még az első lapon menne is....,de ha az index.php-ből törlöm a részt akkor ugye a többi lapon sem jeleníti meg.

gondolom,hogy a div id -m <div id="cholder-l"> amit módosítanom kellene...,de nem tudom ,hogyan.
..,ha valaki adna egy tippet nagyon jól jönne.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni
Mi pontosan a weblapod címe?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
vero válaszolt a következő témában: A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni
fanori.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni
Most másképpen néz ki az oldal, mint amit beküldtél képen, nem?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
vero válaszolt a következő témában: A modulok aktiválása után egy fehér rész jelenik meg, ezt szeretném eltüntetni
nem ...a probléma még nincs megoldva...a slideshow rész alatt van a nagy fehérség...
az első oldalon nem kell ez a rész/fehér rész/...viszont a többin kell/ezért nem tudom csak úgy kivágni az index.php-ből.
ez a cholder-inner rész
ez alapból nem volt így:-S
az első oldalon nem kell ez a rész/fehér rész/...viszont a többin kell/ezért nem tudom csak úgy kivágni az index.php-ből.
ez a cholder-inner rész
ez alapból nem volt így:-S
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.