exclamation-circle [Joomla 3.2.2] Lenyiló menű a Logó mellett

Több
2014 febr. 23 11:11 - 2014 febr. 23 11:14 #1 Írta: outwork
[Joomla 3.2.2] Lenyiló menű a Logó mellett téma létrehozva outwork által
Üdv. A feladat a következő lenne: a Main Menu-t fel szeretném költöztetni a logó mellé (vele egy vonalba). A következő tutorial segítségével létrehoztam egy új modulpoziciót Add module position next to logo . A menű pozicióját megváltoztattam position-1-ről az új, általam létrehozott pozicióra, de a lenyiló menű állandóan nyitott állapotban van.A régi pozicióban úgy működött a lenyiló menű, ahogy működnie kellene. Egy alapértelmezett Protostar témát használok, modosított css-el: ITT és index.php-vel (az új pozició miatt) ITT (Természetesen a templateDetails.xml-hez is hozzáadtam az új poziciót)

Szerintetek ez valamilyen css hiba lehet? Esetleg más lehet a gond? Tegnap óta ezen rágódom, számtalan leírást, tutoriált végigolvastam, de nem találtam semmi felhasználhatót. Elakadtam! Kérlek segítsetek. Köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 2014 febr. 23 11:14 outwork által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 febr. 25 10:31 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: [Joomla 3.2.2] Lenyiló menű a Logó mellett
Azt próbáltad, hogy egy teszt erejéig letiltod a logót és megnézed, hogy ha teljes szélességben elfér, akkor is kidobja-e az almenüket?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!