RocketTheme Fresco menü font hiba

Több
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #3881 Írta: BlackHeart
RocketTheme Fresco menü font hiba téma létrehozva BlackHeart által
Sziasztok!

RocketTheme Fresco sablonnál a menüben a hosszú ékezetes betűket konkréten a hosszú Ő-t nem kezeli megfelelően. Az oldalon máshol nem tapasztaltam ezt.
Esetleg tudnátok benne segíteni, hogy mi okozhatja a hibát? A használt font lehet a hibás?

demo.rockettheme.com/?template=fresco

Jelenleg a sablon beállításainál lévő menü beállításai vannak használatban. Próbáltam azt, hogy a RokNavMenüvel beállítani a menüt, viszont ha kikapcsolom a sablon beállításaiban a "Menu Control" akkor az oldal tartalma is eltűnik, nem jelenik meg. De a RokNavMenüvel létrehozott menürendszerben megfelelő a Ő betű.

Köszönet a segítségért!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 10 hónapja BlackHeart által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 10 hónapja #3882 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: RocketTheme Fresco menü font hiba
Igen, valószínűleg a Fresco alapértelmezett betűtípusa nem támogatja a hosszú ő betűt, ezért érdemes lenne váltanod egy másikra.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BlackHeart

Több
9 éve 10 hónapja #3935 Írta: BlackHeart
BlackHeart válaszolt a következő témában: RocketTheme Fresco menü font hiba
A template beállításain belül van lehetőség váltani betűtípust, viszont ezzel nem változik meg a menü betűtípusa csak az oldalon lévő tartalomé. Erre lehet valami külön opcíó amit nem vettem észre?

Átírtam a CSS-ben a betűtípust azonban, hogy a menü megfelelő legyen módostani kellett a betű méretés is mert ez nagyobb volt mint az alapértelmezettnél és két sorba csúsztak a menüpontok.
A template-hez tartoznak mobil nézetek is ennek a méretét nincs tippje valakinek, hogy tudom módosítani (mármint a menü betűméretét)? Mert ott így több sorba került.

Több
9 éve 10 hónapja #3936 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: RocketTheme Fresco menü font hiba
Esetleg érdemes lenne elolvasnod: Gantry - Egyedi betűtípus hozzáadása

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BlackHeart