- Köszönetek: 0
Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
- Jansy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #3857
Írta: Jansy
Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok téma létrehozva Jansy által
Hibaüzenet:
Hiba történt.
0 SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `eslhp_updates`
Vissza a vezérlőpulthoz
Próbáltam levenni, hogy ismét feltelepítsem, a Gantry-t, de ugyan így jártam.
Előre is köszönöm a segítséget.
Hiba történt.
0 SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `eslhp_updates`
Vissza a vezérlőpulthoz
Próbáltam levenni, hogy ismét feltelepítsem, a Gantry-t, de ugyan így jártam.
Előre is köszönöm a segítséget.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3859
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
1. Legfrissebb Joomla! verzió van-e fent? Ha nem akkor frissítsd fel a legutolsó verzióra.
2. Bővítmények -> Bővítménykezelő -> Adatbázis -> Javítás, majd próbáld újra elérni.
2. Bővítmények -> Bővítménykezelő -> Adatbázis -> Javítás, majd próbáld újra elérni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Jansy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #3865
Jansy válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
Elvileg a legfrissebb verziójú (azt raktam fel, Rendszerinformáció: Joomla! 3.2.1 Stable [ Ember ] 18-December-2013 14:30 GMT), de a Vezérlőpulton már: "A Joomla! ismeretlen..."
Adatbázis:
Hiba történt.
0 SQL=SHOW COLUMNS IN `eslhp_updates` WHERE field = 'infourl'
Vissza a vezérlőpulthoz
Az az érdekes, csak az adminisztrátori oldlak egy részén ír ki hibát, és a Frontend is működik.
Adatbázis:
Hiba történt.
0 SQL=SHOW COLUMNS IN `eslhp_updates` WHERE field = 'infourl'
Vissza a vezérlőpulthoz
Az az érdekes, csak az adminisztrátori oldlak egy részén ír ki hibát, és a Frontend is működik.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3867
Balázs válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
A 2-ik pontban lévő javítást végigfuttatad?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3868
Ez a hibaüzenet egyébként arra ad gyanút, hogy nincs meg az update táblád. Le kellene futtatnod a PhpMyAdmin-ban a következőt, ha nem segít a második pontban lévő adatbázis javítás:
Code:
--
-- Table structure for table `eslhp_updates`
--
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `eslhp_updates` (
`update_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`update_site_id` int(11) DEFAULT '0',
`extension_id` int(11) DEFAULT '0',
`name` varchar(100) DEFAULT '',
`description` text NOT NULL,
`element` varchar(100) DEFAULT '',
`type` varchar(20) DEFAULT '',
`folder` varchar(20) DEFAULT '',
`client_id` tinyint(3) DEFAULT '0',
`version` varchar(10) DEFAULT '',
`data` text NOT NULL,
`detailsurl` text NOT NULL,
`infourl` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`update_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COMMENT='Available Updates' AUTO_INCREMENT=1 ;
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jansy
- Jansy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3869
Jansy válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
Köszönöm a segítséget, de teljesen elölről kellett kezdenem az egészet, mert az általam telepített Apache-PHP-MySQL trió nem dolgozott megbízhatóan. (Csak a Chrome-mal tudtam megnyitni a localhost-ot, az IE-vel csak néha-néha.)
Korábbi javaslatodra, a WAMPSERVER 64 bites verzióját tettem fel. (Most az IE 11, alap böngészőként, tökéletesen működik, és a Chrome-mal is elindul a Joomla!, igaz, ez utóbbinál, a localhost-on csak az "It works!" felírat jelenik meg, nem a WAMPSERVER oldlal.)
Sebaj, gyakorlat teszi a mestert...
Ugyan van két mentésem, de inkább nem használom azokat.
Még egyszer köszönöm a segítséget. (Ha ezt elküldtem és megtalálom, rá kattintok a "Köszönöm" gombra is.)
Korábbi javaslatodra, a WAMPSERVER 64 bites verzióját tettem fel. (Most az IE 11, alap böngészőként, tökéletesen működik, és a Chrome-mal is elindul a Joomla!, igaz, ez utóbbinál, a localhost-on csak az "It works!" felírat jelenik meg, nem a WAMPSERVER oldlal.)
Sebaj, gyakorlat teszi a mestert...
Ugyan van két mentésem, de inkább nem használom azokat.
Még egyszer köszönöm a segítséget. (Ha ezt elküldtem és megtalálom, rá kattintok a "Köszönöm" gombra is.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Jansy által.