Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok

Több
10 éve 4 hónapja #3857 Írta: Jansy
Hibaüzenet:
Hiba történt.
0 SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `eslhp_updates`
Vissza a vezérlőpulthoz

Próbáltam levenni, hogy ismét feltelepítsem, a Gantry-t, de ugyan így jártam.

Előre is köszönöm a segítséget.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #3859 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
1. Legfrissebb Joomla! verzió van-e fent? Ha nem akkor frissítsd fel a legutolsó verzióra.
2. Bővítmények -> Bővítménykezelő -> Adatbázis -> Javítás, majd próbáld újra elérni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #3865 Írta: Jansy
Elvileg a legfrissebb verziójú (azt raktam fel, Rendszerinformáció: Joomla! 3.2.1 Stable [ Ember ] 18-December-2013 14:30 GMT), de a Vezérlőpulton már: "A Joomla! ismeretlen..."

Adatbázis:
Hiba történt.
0 SQL=SHOW COLUMNS IN `eslhp_updates` WHERE field = 'infourl'
Vissza a vezérlőpulthoz

Az az érdekes, csak az adminisztrátori oldlak egy részén ír ki hibát, és a Frontend is működik.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #3867 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
A 2-ik pontban lévő javítást végigfuttatad?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #3868 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Ha a "Gantry - Default" hivatkozásra kattintok, hibaüzenetet kapok
Ez a hibaüzenet egyébként arra ad gyanút, hogy nincs meg az update táblád. Le kellene futtatnod a PhpMyAdmin-ban a következőt, ha nem segít a második pontban lévő adatbázis javítás:
Code:
-- -- Table structure for table `eslhp_updates` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `eslhp_updates` ( `update_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `update_site_id` int(11) DEFAULT '0', `extension_id` int(11) DEFAULT '0', `name` varchar(100) DEFAULT '', `description` text NOT NULL, `element` varchar(100) DEFAULT '', `type` varchar(20) DEFAULT '', `folder` varchar(20) DEFAULT '', `client_id` tinyint(3) DEFAULT '0', `version` varchar(10) DEFAULT '', `data` text NOT NULL, `detailsurl` text NOT NULL, `infourl` text NOT NULL, PRIMARY KEY (`update_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COMMENT='Available Updates' AUTO_INCREMENT=1 ;

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jansy

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #3869 Írta: Jansy
Köszönöm a segítséget, de teljesen elölről kellett kezdenem az egészet, mert az általam telepített Apache-PHP-MySQL trió nem dolgozott megbízhatóan. (Csak a Chrome-mal tudtam megnyitni a localhost-ot, az IE-vel csak néha-néha.)

Korábbi javaslatodra, a WAMPSERVER 64 bites verzióját tettem fel. (Most az IE 11, alap böngészőként, tökéletesen működik, és a Chrome-mal is elindul a Joomla!, igaz, ez utóbbinál, a localhost-on csak az "It works!" felírat jelenik meg, nem a WAMPSERVER oldlal.)

Sebaj, gyakorlat teszi a mestert...

Ugyan van két mentésem, de inkább nem használom azokat.

Még egyszer köszönöm a segítséget. (Ha ezt elküldtem és megtalálom, rá kattintok a "Köszönöm" gombra is.)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 4 hónapja Jansy által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!