- Köszönetek: 0
Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz?
- JuhaszGabi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2013 nov. 17 23:48 #1 Írta: JuhaszGabi
Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz? téma létrehozva JuhaszGabi által
Responsive sablont használok Joomla 3.1.1 verzióval.
Szeretnék pdf letöltőt telepíteni, de az eddig használt Phocadownload komponens nem működik.
Lehetséges, hogy ez az újfajta sablon miatt van? Ha igen, akkor tudtok ajánlani olyan helyet, ahol az ilyen sablonnal működő pdf letöltőt vagy akár másfajta kiegészítőket lehet találni?
Előre is köszönöm
Gabi
Szeretnék pdf letöltőt telepíteni, de az eddig használt Phocadownload komponens nem működik.
Lehetséges, hogy ez az újfajta sablon miatt van? Ha igen, akkor tudtok ajánlani olyan helyet, ahol az ilyen sablonnal működő pdf letöltőt vagy akár másfajta kiegészítőket lehet találni?
Előre is köszönöm
Gabi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 nov. 18 14:08 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz?
Alapesetben maga a keretrendszer kicsinyíti a modul tartalmát a képernyő szélességének megfelelően. PDF letöltő esetén mire gondolsz?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- JuhaszGabi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2013 nov. 18 16:49 #3 Írta: JuhaszGabi
JuhaszGabi válaszolt a következő témában: Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz?
PDF letöltőn pl. a Phoca Download komponenst értem.
Installáltam ehhez az új sablonhoz is, de nem működik sajnos, pedig nagyon nagy szükségem lenne egy ilyesmire.
Hibaüzenet:
Strict Standards: Declaration of PhocadownloadCpController::display() should be compatible with JControllerLegacy::display($cachable = false, $urlparams = Array) in C:\xampp\htdocs\husmentes2\administrator\components\com_phocadownload\controller.php on line 51
Tehát én most egy olyan komponenst/modult/bármit keresek, ami ilyen responsive sablonnal működik.
Installáltam ehhez az új sablonhoz is, de nem működik sajnos, pedig nagyon nagy szükségem lenne egy ilyesmire.
Hibaüzenet:
Strict Standards: Declaration of PhocadownloadCpController::display() should be compatible with JControllerLegacy::display($cachable = false, $urlparams = Array) in C:\xampp\htdocs\husmentes2\administrator\components\com_phocadownload\controller.php on line 51
Tehát én most egy olyan komponenst/modult/bármit keresek, ami ilyen responsive sablonnal működik.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 nov. 18 18:29 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz?
Nincs külön a szélességkövető (reszponzív) és nem szélességkövető bővítmény. Amelyik bővítmény nem támogatja a reszponzivitást az maximum nem jelenítődik meg megfelelően kisebb szélességű böngészés esetén.
A te esetedben más probléma állhat, fel. A Display Error be van kapcsolva a tárhelyednél? (Rendszer -> Rendszer-információ -> Vonatkozó PHP-beállítások -> Display Errors)
A te esetedben más probléma állhat, fel. A Display Error be van kapcsolva a tárhelyednél? (Rendszer -> Rendszer-információ -> Vonatkozó PHP-beállítások -> Display Errors)
- JuhaszGabi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2013 nov. 18 22:47 #5 Írta: JuhaszGabi
JuhaszGabi válaszolt a következő témában: Hol találok letölthető modulokat responsive sablonhoz?
Aha, értem. Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de most használok először ilyen sablont.
A display error be van kapcsolva. Nem tudom, hol kell kikapcsolni.
A display error be van kapcsolva. Nem tudom, hol kell kikapcsolni.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 nov. 18 23:20 - 2013 nov. 18 23:26 #6 Írta: Balázs
Többféleképpen elindulhatsz:
1. Rendszer -> Globális konfiguráció -> Kiszolgáló -> Kiszolgáló beállításai -> Hibajelentés -> Nincs
2. Ha a szolgáltatódnál van lehetőség a php.ini fájlod módosítására. Itt módosítanod kell a display_errors = On sort
display_errors = Off értékre.
3. A saját .htacces fájlodba beteszel egy php_flag display_errors "0"
4. Szólsz a rendszergazdának, hogy kapcsolja ki neked.
1. Rendszer -> Globális konfiguráció -> Kiszolgáló -> Kiszolgáló beállításai -> Hibajelentés -> Nincs
2. Ha a szolgáltatódnál van lehetőség a php.ini fájlod módosítására. Itt módosítanod kell a display_errors = On sort
display_errors = Off értékre.
3. A saját .htacces fájlodba beteszel egy php_flag display_errors "0"
4. Szólsz a rendszergazdának, hogy kapcsolja ki neked.
Utolsó szerkesztés: 2013 nov. 18 23:26 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: JuhaszGabi
- JuhaszGabi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2013 nov. 19 08:46 - 2013 nov. 19 13:30 #7 Írta: JuhaszGabi
Sikerült! Működik. Legalábbis a kezelőfelület hibátlan. Köszönöm szépen.
Utolsó szerkesztés: 2013 nov. 19 13:30 Balázs által. Indoklás: A témát bontottam.