Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?

Több
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #3398 Írta: albertri
Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban? téma létrehozva albertri által
Sziasztok!
Joomla! Showroom sablonnal rendelkezem és a szürke alapszínt (nem az alap backroundot) szeretném bordóra színezni. Azt tudom hogy a forráskódba kell szerkeszteni de sajnos nem szeretnék fejetlenül belenyúlni. Az lenne a kérdésem, hogy a sablonon belül hol tudom a színkódot átírni? Előre is köszönöm. :)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 11 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 11 hónapja #3399 Írta: dmc
dmc válaszolt a következő témában: Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?
Ez az a sablon?
Ha igen a template css fájlba kell keresni elvileg

Több
10 éve 11 hónapja #3405 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?
Albertri, módosítanod kell a sablon CSS fájljában található színkódot. Ehhez segítséget nyújtanak webfejlesztői eszközök pl. Firefox esetén a Firebug.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 10 hónapja #3433 Írta: albertri
albertri válaszolt a következő témában: Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?
Köszönöm a segítséget! Kipróbálom :-)

Több
10 éve 10 hónapja #3436 Írta: albertri
albertri válaszolt a következő témában: Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?
Itt hol kell szerkeszteni? Nem tudom merre mert sehol se találom a szinkódokat :(
Mellékletek:

Több
10 éve 10 hónapja #3437 Írta: dmc
dmc válaszolt a következő témában: Hogyan tudok egy színt megváltoztatni a sablonomban?
Ha kipróbáltad a fent említett kiegészítőt ott kiríja hogy mit és hol találsz meg.
Melyik fájlba és melyik sorba
A következő felhasználók mondtak köszönetet: albertri