Gantry - Reszponzivitás tiltása adott szélesség alatt

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #3321 Írta: wartime
Szia Balázs, és többiek!
Rendszerinfo: J2.5... VM2.04... GantryV4.1...ArticlesAnywhere..SeoGlossary...IncludeItem...RokSprocket++php++css

Eddig sajnos nem találtam infót arról, hogy hogyan tudnám elérni, hogy az oldal reszponziv maradjon a megadott felbontásokban, de kikapcsolható legyen, vagy fixen kikapcsolva legyen pl a 480px nél kisebb mobil állónézetében. Elég csak egy tanács, hogy milyen úton keressem a megoldást!

ÉS most szabálytalanul kérdeznék ugyanitt mégegyet: A főoldal "Mi a Gantry" menüpontja alatt az szerepel, hogy a képeken prémiumfunkciók is szerepelnek. Jelenleg colorchoosert már raktam a top, header, és footer részekhez, amik működnek is adminról, de közel sincsenek ehhez a funkcióhoz. Mit kell tennem minimum hogy ilyenem legyen? Extensions clubtagság elég? (Nem szívesen vennék ehhez templétes klubtagságot)

Kedves Balázs, a Joomladay -en már megköszöntem a gantry bemutatását, és azóta is bőszen bővítgetem a custom.css sorokat a különböző felbontásokhoz, remélem a következő Joomladay -en is sokan hálálkkodhatunk neked a fórum működtetéséért, a hasznos válaszokért, és a kiötlésükre szánt idődért! KÖSZÖNJÜK BALÁZS!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja wartime által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 11 hónapja #3322 Írta: Balázs
Heló wartime!

Szerintem az működhet, hogy a gridek osztályainak fix szélességet adsz a max 480px szélességű konténerben:
Code:
@media only screen and (max-width: 480px) {}

A klubtagságban vannak olyan sablonok amik tartalmazzák ezeket a prémium szolgáltatásokat és ezeket akár bele is integrálhatod saját egyedi sablonodba. (Az ingyenes Gantry-ben nincs integrálva az összes fejlesztés.)

A Gantry-vel kapcsolatban majd még bővíteni fogom a tudástárat a későbbiekben is. Örülök, hogy hasznát tudtad venni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wartime

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!