- Köszönetek: 0
A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban?
- Peetmix
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2013 aug. 27 19:53 #1 Írta: Peetmix
A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban? téma létrehozva Peetmix által
Egyet még kérdeznék,ha nem bánjátok 
Miért van az,hogy letöltök és sikeresen beállítok egy új sablont akkor nem jelenik meg minden eleme?
A default sablonok teljesen megjelennek, menüpontok, bejelentkezés,regisztráció ,tehát tökéletes másolata annak amit a demo is mutat.
Viszont a frissen feltöltött sablonoknál,csak a színek és az oldal felépítése egyezik, és sablon feltöltése előtt létrehozott cikk jelenik még meg,de nem tökéletes mása a demoban látottaknak, nincsenek meg a menüpontok,oldal elrendezése sincs meg.

Miért van az,hogy letöltök és sikeresen beállítok egy új sablont akkor nem jelenik meg minden eleme?
A default sablonok teljesen megjelennek, menüpontok, bejelentkezés,regisztráció ,tehát tökéletes másolata annak amit a demo is mutat.
Viszont a frissen feltöltött sablonoknál,csak a színek és az oldal felépítése egyezik, és sablon feltöltése előtt létrehozott cikk jelenik még meg,de nem tökéletes mása a demoban látottaknak, nincsenek meg a menüpontok,oldal elrendezése sincs meg.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 aug. 27 21:15 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban?
Alapesetben csak a sablont tudod letölteni. Amire neked szükséged van, az olyan telepítő csomag, amelyek tartalmazzák a demóban látott összes beállítást és bővítményt. A Gantry keretrendszer alapú sablonoknál ezt RocketLauncher-nek hívják: www.gantry-framework.org/download
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Fazekas
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 ápr. 03 12:36 #3 Írta: Fazekas
Fazekas válaszolt a következő témában: A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban?
Üdv! Sajnos én is azzal a problémával küzdök, hogy eltűntek a telepített sablonból a menügombok, üres a menükezelő és nem látszanak pl. a felső vízszintes menüsor, a facebook-os lájkoló gomb stb..., tehát töredéke jelenik meg a demo-hoz képet. Több sablont is letöltöttem, több verziójú joomlát is telepítettem, de mindegyiknél ugyanez. Telepítettem a Gantry-t, de fogalmam sincs ez hol jelenik meg, honnan tudom elővarázsolni. Olvastam, hogy a modulkezelőben kell kutakodni, de számomra kínaiul van, vagy nem létező beállításra utalnak. Valaki tudna segíteni?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 ápr. 03 13:46 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban?
Azért mert, ha nincs egy úgynevezett "kickstart" csomag a sablonod mellé, akkor neked kell kézzel beállítanod a demo alapján a modulpozíciókat, hogy azok milyen információkat jelenítsenek meg.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Fazekas
- Fazekas
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 ápr. 03 15:38 #5 Írta: Fazekas
Fazekas válaszolt a következő témában: A letöltött sablon miért nem úgy néz ki mint a demóban?
Adott egy sablon előnézeti képe és egy .zip állomány. A Kickstartot hol kell keresni, mert én sehol sem találkoztam ilyennel és hogyan kell kézzel beállítani a pozíciókat, mondjuk az adott weboldallal kapcsolatban?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 ápr. 03 15:52 #6 Írta: Balázs
A Kickstart az egy zip vagy egyéb állomány, amelyben már be van állítva demo kinézet és tartalmazza és legtöbbször tartalmazza a Joomla! alaprendszert is. Ha van a sablonhoz dokumentáció ott le szokták írni, hogy milyen pozíciók vannak definiálva a sablonhoz. Ezekre a helyekre tudod berakni a modulokat.
- Fazekas
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2014 ápr. 04 16:18 #7 Írta: Fazekas
A sablont a www.siteground.com/joomla-templates.htm oldalról töltöttem le, itt sehol sem találok kicksartot, főleg nem pozícióállítókat. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 ápr. 04 22:44 #8 Írta: Balázs
Ha nem találtál hozzá, akkor valószínűleg nem készítettek hozzá. A lényeg, hogy a sablonod különböző pozíciókra van felosztva, ahol meg tudsz jeleníteni különböző adatokat, pl. menü, kereső, bejelentkezés egyéb információk. Miven nincs kickstart, így kézzel kell beraknod a dolgokat. Mondok egy példát, a menü modult be kell rakni a top pozícióba és hozzá kell rendelni a kezdőlaphoz stb.