Sablon hozzáadás,váltás

Több
10 éve 3 hónapja #2910 Írta: Peetmix
Sablon hozzáadás,váltás téma létrehozva Peetmix által
Sziasztok!
A 3.1.1-es verziót használom a számítógépre telepített formában.
1-2 hete tettem fel a joomlát a gépemre a kézikönyv leírása alapján, minden szépen fut, új cikkek is megjelennek,de sablont szerettem volna váltani, neten találtam számos olyan oldalt ahol ingyenes templates-ek vannak, letöltöttem, és a templates könyvtárba bemásoltam egy külön mappába ( c:\wamp\www\templates\új mappa ) viszont az adminkezelőbe már nem jelenik meg és így változtatni se tudok. Odafigyeltem,hogy verzió kompatibilis legyen a templates a joomla verziójával,mégse jött össze.
Tudtok nekem ebbe segíteni?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja #2911 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon hozzáadás,váltás
A sablon is egy Joomla! bővítmény, így legegyszerűbben az adminisztrátor oldalon található Bővítmények -> Bővítménykezelő -> Telepítés -> Csomagfájl feltöltése menüponton keresztül tudod feltelepíteni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Peetmix

Több
10 éve 3 hónapja #2912 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: Sablon hozzáadás,váltás
A felső menüsorban, a bővitmény->bővitménykezelő->telepítés
itt kell betallózni, feltelepíteni egy sablont, a zip fájl kell beilleszteni mert általában tartalmaz egy xml fájl, az rendezi.

Ezután már a bővitmények sablonkezelőjében is meg kell találnod.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Peetmix

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #2914 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Sablon hozzáadás,váltás
Az is lehet megoldás - ha már telepítés nélkül töltötted fel a megadott helyre -, hogy a bővítménykezelő "Felfedezés" üzemmódjával élesíted be a rendszeredben. Erről szól a "Felfedezés" leírása is:

Ezen a képernyőn olyan bővítményeket fedezhet fel, melyek nem estek át a normál telepítési folyamaton.
A webtárhely környezet korlátozásai miatt némely bővítmény fájlmérete például túl nagy a webes felületen való feltöltéshez. Ennek a funkciónak a használatával közvetlenül tölthet fel fájlokat a webkiszolgálóra, mint például FTP-n vagy SFTP-n, s a megfelelő könyvtárba teheti ezeket a bővítményeket.
Ezt követően a Felfedezés funkcióval keresse meg az újonnan feltöltött bővítményt, s aktiválja Joomla! telepítésében.
A felfedező művelettel egyszerre több bővítményt is felfedezhet és telepíthet.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Zotius által.