Gantry - Egyedi oldalszélesség megadása reszponzív megjelenítés esetén

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #2493 Írta: petyaboy
Balázs:
Ha beállítok main body pozíciót 3 as osztásra, attól még nekem nem változik semmi!

Az volna a kérdésem hogyan tudok mondjuk az egész oldalra nézve a fejléctől a láblécig beállítani mondjuk 996px max szélességet, úgy hogy reszponzív maradjon, és tudjak a kifutókra backgroundot tenni! Illetve, hogy ezt ha nem a sablonban állítom akkor melyik filbe és hova kell pontosan írni?

Köszönöm a segítségeteket!
Utolsó szerkesztés: 10 éve 4 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #2495 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 4 hónapja #2497 Írta: petyaboy
Nem biztos, hogy egyről beszélünk!
Csatolok két képet, hogy mit szeretnék! (Az alapértelmezett és amit el szeretnék érni!)
A body taghez a böngészőben beírom, pl., hogy max-width: 1200px és margin: auto, akkor megkapom a kívánt eredményt!

Ez lenne a kérdés, hova és hogyan tudom ez tígy beírni!

Amint látod elég kezdő vagyok, de nagyon megköszönném a választ!
Mellékletek:

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #2499 Írta: Balázs
Egyről beszélünk :)

Az alap .rt-container 1200px széles és ezt kell felülírnod a neked szükséges értékkel. Utána ezt a felülírást kell elhelyezned a custom.ccs fájlba, majd ehhez kell igazítanod a többi aktív modul (grid) szélességeit.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu