- Köszönetek: 3
- Fórum
- Joomla!
- Sablonok és dizájn
- Afterburner2 - A logó lecserélése után, marad egy kör az új logó mellett
Afterburner2 - A logó lecserélése után, marad egy kör az új logó mellett
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2013 jún. 23 02:05 #1 Írta: Petrov12
Afterburner2 - A logó lecserélése után, marad egy kör az új logó mellett téma létrehozva Petrov12 által
Használom ezt a firebugot, közelebb visz, de még nem megy...
A logót lecserélem az afterburn2nél, de marad utána egy kék pont az hogy tüntethetem el?
Valamint egy nyíllal jeleztem a menünél, az aktuálisan használt menüpont > jeleét hol tudom kicserélni?
Előre is köszönöm a választ!
A logót lecserélem az afterburn2nél, de marad utána egy kék pont az hogy tüntethetem el?
Valamint egy nyíllal jeleztem a menünél, az aktuálisan használt menüpont > jeleét hol tudom kicserélni?
http://kepfeltoltes.hu/view/130623/after_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Előre is köszönöm a választ!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 jún. 23 09:43 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Afterburner2 - A logó lecserélése után, marad egy kör az új logó mellett
Igen, mert a logót megjelenítő div-be még van egy span (rt-logo-accent), abban rajzolódik ki még egy kör.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 3
2013 jún. 23 14:39 #3 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: Afterburner2 - A logó lecserélése után, marad egy kör az új logó mellett
több helyen is kitöröltem, eltünt, remélem nem lesz háttérbeli baj belőle, mert elég vakon csináltam 
Köszi

Köszi