- Köszönetek: 0
Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2263
Írta: Immy
Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése téma létrehozva Immy által
Sziasztok!
Hogyan lehet visszaállítani joomla 3.1 alatt a nyomtatás és email küldés ikonokat a cikkekben, hogy úgy nézzen ki mint joomla 2.5-ben?
Tartalom/cikk kezelő/beállítások menüpontban visszaállítást nem találtam sajnos.
Üdv:
Imi
Hogyan lehet visszaállítani joomla 3.1 alatt a nyomtatás és email küldés ikonokat a cikkekben, hogy úgy nézzen ki mint joomla 2.5-ben?
Tartalom/cikk kezelő/beállítások menüpontban visszaállítást nem találtam sajnos.
Üdv:
Imi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 3 hónapja #2264
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése
Szerintem ez sablonfüggő. Ha itt a főoldalon rámész egy cikkre, akkor ott olyanok az ikonok mint a J! 2.5-ben, nem?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2268
Immy válaszolt a következő témában: Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése
Shape5 metro shows template-jét használom:
www.shape5.com/demo/metro_shows/index.ph...ensions/s5-flex-menu
Itt a cikk jobb oldalán teljesen korrektül megjelenik a nyomtatás és az email ikon. Viszont én 3.1-re telepítettem a sablont és ott van egy kör ikon, ami fölé viszem az egeret akkor megjelenik a nyomtatás és az email ikon, mint a mellékelt képen.
www.shape5.com/demo/metro_shows/index.ph...ensions/s5-flex-menu
Itt a cikk jobb oldalán teljesen korrektül megjelenik a nyomtatás és az email ikon. Viszont én 3.1-re telepítettem a sablont és ott van egy kör ikon, ami fölé viszem az egeret akkor megjelenik a nyomtatás és az email ikon, mint a mellékelt képen.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 3 hónapja #2269
Balázs válaszolt a következő témában: Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése
Két dolog jutott eszembe evvel kapcsolatban:
1. Nem kompatibilis a Joomla! 3.1-es verziójával
2. A sablonbeállításokban lehetséges, hogy paraméterezhető az ikonok megjelenése
1. Nem kompatibilis a Joomla! 3.1-es verziójával
2. A sablonbeállításokban lehetséges, hogy paraméterezhető az ikonok megjelenése
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2303
Immy válaszolt a következő témában: Shape Metro Show - Joomla 3.X nyomtatás és email ikon megjelenítése
Sajnos a sablonkezelőben nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 3 hónapja #2305
Gondolom, ha az alap Beez sablont használod, akkor az ikonok rendben vannak.