- Köszönetek: 0
Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
- Deer
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #813
Írta: Deer
Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok téma létrehozva Deer által
Szia!
Addig jutottam a leírás alapján, hogy kint van a nyelvválasztó, de ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok.
Hol ronthattam el?
Előre is köszi!
Addig jutottam a leírás alapján, hogy kint van a nyelvválasztó, de ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok.
Hol ronthattam el?
Előre is köszi!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja #814
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Végighaladtál a leíráson pontról-pontra? Linket tudsz adni?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Deer
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #815
Deer válaszolt a következő témában: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Igyekeztem pontosan követni.
link: agriainfo.hu/termal
link: agriainfo.hu/termal
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja #816
Balázs válaszolt a következő témában: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Valószínűleg valamelyik lépést kimaradt. Érdemes esetleg még egyszer végigfutni a leíráson, ellenőrizni a beállításokat még egyszer pl. Rendszer - Nyelvszűrő be legyen kapcsolva stb. Ha nem sikerül, akkor küldj egy PÜ-t és megnézem mi lehet a gond.
- Deer
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #817
Deer válaszolt a következő témában: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Szia!
Köszönöm a választ!
Közben "Globális beállítások" - "Keresőbarát URL-címek"-et kikapcsoltam, így működik.
Próbálkoztam tovább:
"Keresőbarát URL-címek"-et visszakapcsoltam, "Az URL-átírás használata"-t bekapcsoltam, és átírtam a htaccess.txt-t ".htaccess"-re, merthogy apache-on fut az oldal.
Így működik minden SEO-friendly URL-ekkel is!
Még egyszer nagyon köszönöm a választ, és a cikket is természetesen! Nagyon jó cikk, teljesen érthető, nincs túlbonyolítva, mint azok, amiket ez előtt olvastam.
Köszönöm a választ!
Közben "Globális beállítások" - "Keresőbarát URL-címek"-et kikapcsoltam, így működik.
Próbálkoztam tovább:
"Keresőbarát URL-címek"-et visszakapcsoltam, "Az URL-átírás használata"-t bekapcsoltam, és átírtam a htaccess.txt-t ".htaccess"-re, merthogy apache-on fut az oldal.
Így működik minden SEO-friendly URL-ekkel is!
Még egyszer nagyon köszönöm a választ, és a cikket is természetesen! Nagyon jó cikk, teljesen érthető, nincs túlbonyolítva, mint azok, amiket ez előtt olvastam.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Deer által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja #819
Az a lényeg, hogy sikerült.