Nyelv választás modulok címei
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2012 júl. 09 11:26 #1 Írta: kisgal
Nyelv választás modulok címei téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Most jött el az idő, hogy kezdjek meg átállni és gondoltam kicsit gyakorlok, hisz van változás bőven
Az első amibe belefutottam, hogy a joomla 2.5.6 verzióra telepítettem 3 nyelvet, klasszikus magyar,angol,német. Ahogy itt olvastam szépen megcsináltam a menüpontokat hozzárendeltem amit szerettem volna, eddig szinte okés is.
Azonban amikor váltogatom a nyelveket, azt veszem észre, hogy a hozzárendelt modulok címei nincsenek lefordítva. (keresés, belépés stb.)
Most vagy csak kihagytam egy lépést vagy valamit az elején felejtettem el
Segítségeteket előre is köszi,
Most jött el az idő, hogy kezdjek meg átállni és gondoltam kicsit gyakorlok, hisz van változás bőven

Az első amibe belefutottam, hogy a joomla 2.5.6 verzióra telepítettem 3 nyelvet, klasszikus magyar,angol,német. Ahogy itt olvastam szépen megcsináltam a menüpontokat hozzárendeltem amit szerettem volna, eddig szinte okés is.
Azonban amikor váltogatom a nyelveket, azt veszem észre, hogy a hozzárendelt modulok címei nincsenek lefordítva. (keresés, belépés stb.)
Most vagy csak kihagytam egy lépést vagy valamit az elején felejtettem el

Segítségeteket előre is köszi,
Mellékletek:
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 júl. 09 12:19 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Nyelv választás modulok címei
Úgy kell venned, hogy 1 nyelv 1 különálló oldalt jelent. A magyar című modult csak a magyar nyelvű oldalaknál jeleníted meg az angol című - ugyan olyan funkcióval bíró - modult meg csak az angol nyelvű oldalaknál.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2012 júl. 09 12:51 #3 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Nyelv választás modulok címei
Akkor ez most azt jelenti, hogy le kell fordítanom az össze modul címét és azt a modult kell bekapcsolnom az adott nyelvnél?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 júl. 09 13:32 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nyelv választás modulok címei
Igen. Annyi modult kell csinálnod, ahány nyelv. És az adott nyelvű modult, csak adott nyelven jelenítsd meg.