Hogyan tudom megoldani, hogy 3 nyelvű legyen az oldal?

Több
11 éve 6 hónapja #794 Írta: Westdob
Hogyan tudom megoldani, hogy 3 nyelvű legyen az oldal? Vagyis hát minden tökéletesen működik, de csak 2 zászlót tudok beállítani, 3 nem jelenik meg. Erre van valami megoldás?
Az én oldalam még localhoston van de ilyesmi lesz:
www.siofokiallatvedo.hu/index.php/hun/
Ez is 3 nyelvű oldal de csak 2 zászlót tud megjeleníteni. :unsure:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 6 hónapja #795 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom megoldani, hogy 3 nyelvű legyen az oldal?
Azt javaslom, hogy ellenőrizd a Bővítmények -> Nyelvkezelő -> Tartalom menüpontnál, hogy be van mind a 3 nyelve állítva a tartalomtípus, továbbá a Nyelvcímkék is helyesen lettek-e megadva.

Én egyébként pár kattintással 3 nyelvűvé változtattam az egyik localhostos tesztoldalamat:

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:

Több
11 éve 6 hónapja #799 Írta: boy
Nekem már van 5 nyelvű oldalam is, minden gond nélkül megy... Az itteni útmutató alapján állítottam be. Biztos valami beállításgond lehet.

-gf-

Több
11 éve 6 hónapja #809 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Válasz: Hogyan tudom megoldani, hogy 3 nyelvű legyen az oldal?

Westdob írta: Hogyan tudom megoldani, ...
www.siofokiallatvedo.hu/index.php/hun/

Elnézést, ha hülyeséget beszélnék, csak Tipp-Elek: az nem lehet, hogy a magyar nyelvű szekciónak /hu beállítás kell, és nem /hun ?

Megnéztem az oldalt, az angol /en alatt, a német /de alatt jön be. Magyarra visszatérni meg csak úgy tudtam, hogy beírtam a böngészősávba... Ja igen, és később észrevettem legalul a magyar linket is... :)

Több
11 éve 5 hónapja #829 Írta: Westdob
Westdob válaszolt a következő témában: Válasz: A többnyelvűség beállítása 1.7+ Joomla esetén
Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy 3 nyelvű legyen az oldal. Igazából minden működik, csak zászlókból nem akar 2nél többet kitenni... :unsure:

Több
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #834 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: A többnyelvűség beállítása 1.7+ Joomla esetén
Ha dobsz PÜ-ben egy elérhetőséget, akkor rápillanthatok.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 5 hónapja Balázs által.