file Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv

Több
2012 ápr. 25 00:45 - 2012 ápr. 25 00:46 #1 Írta: coilevi
Van már több honlapom, ahol a 2.5-ös többnyelvűséget használom. Most is csinálok egy magyar-angolt. Ha "Az alapértelmezett nyelvelőtag eltávolítása: igen"-re van állítva, akkor most az van, hogy ha kiválasztom az angol nyelvet, és utána az angol menü kezdőlapjára kattintok, akkor visszavált magyarra. Az angol menü linkjéhez nem teszi oda a /en utótagot, az utótag nélküli pedig a magyar nyelv, hiszen az a default. Ha az alapértelmezett (= magyar) nyelvhez is kitetetem az utótagot, akkor minden oké: ugyan az angol nyelvű menüpont linkje továbbra sem /en végződésű, mégis átirányítódik arra, tehát maradunk az angolnál.

Mi lehet itt a bibi az utótag eltávolítással? Egy sima 2.5.4 van fenn.
Utolsó szerkesztés: 2012 ápr. 25 00:46 coilevi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 ápr. 25 09:35 #2 Írta: Balázs
Én most 2 perc alatt összekattintottam az alapot két nyelvre és nem sikerült reprodukálnom a hibát, tehát valószínűleg nálad van most a gond és nem a Joomlánál.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2012 ápr. 25 10:17 #3 Írta: coilevi
Igen, azt gondolom, csak nem tudom, hogy mi lehet. :) Még csak egy kiegészítőt se tettem fel, pusztán egy sablont. Na majd megírom, ha rájöttem.

Több
2012 ápr. 25 10:36 #4 Írta: Balázs
Ha dobsz egy elérhetőséget, esetleg ránézhetek.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu