- Köszönetek: 23
- Fórum
- Joomla!
- Nyelvkezelés és lokalizáció
- Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv
Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2012 ápr. 25 00:45 - 2012 ápr. 25 00:46 #1 Írta: coilevi
Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv téma létrehozva coilevi által
Van már több honlapom, ahol a 2.5-ös többnyelvűséget használom. Most is csinálok egy magyar-angolt. Ha "Az alapértelmezett nyelvelőtag eltávolítása: igen"-re van állítva, akkor most az van, hogy ha kiválasztom az angol nyelvet, és utána az angol menü kezdőlapjára kattintok, akkor visszavált magyarra. Az angol menü linkjéhez nem teszi oda a /en utótagot, az utótag nélküli pedig a magyar nyelv, hiszen az a default. Ha az alapértelmezett (= magyar) nyelvhez is kitetetem az utótagot, akkor minden oké: ugyan az angol nyelvű menüpont linkje továbbra sem /en végződésű, mégis átirányítódik arra, tehát maradunk az angolnál.
Mi lehet itt a bibi az utótag eltávolítással? Egy sima 2.5.4 van fenn.
Mi lehet itt a bibi az utótag eltávolítással? Egy sima 2.5.4 van fenn.
Utolsó szerkesztés: 2012 ápr. 25 00:46 coilevi által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 ápr. 25 09:35 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv
Én most 2 perc alatt összekattintottam az alapot két nyelvre és nem sikerült reprodukálnom a hibát, tehát valószínűleg nálad van most a gond és nem a Joomlánál.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 23
2012 ápr. 25 10:17 #3 Írta: coilevi
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv
Igen, azt gondolom, csak nem tudom, hogy mi lehet.
Még csak egy kiegészítőt se tettem fel, pusztán egy sablont. Na majd megírom, ha rájöttem.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 ápr. 25 10:36 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Az alapértelmezett oldal nyelvi előtag eltávolítása után nem működik a más nyelv
Ha dobsz egy elérhetőséget, esetleg ránézhetek.