file Better Preview gombjának magyarítása

Több
2012 ápr. 08 22:08 #1 Írta: coilevi
Better Preview gombjának magyarítása téma létrehozva coilevi által
Tudom, nem ide illik igazán a kérdés, de nem találtam neki jobb helyet.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a Better Preview plugin jobb felső sarokban megjelenő "Preview" szövegét hol lehet átírni magyarra?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 ápr. 08 23:35 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Better Preview gombjának magyarítása
Ha nincs a nyelvi fájlok és az admin beállítások között, akkor érdemes megnyitni a bővítmény fájljainak mappáját mondjuk egy Total Commanderrel, majd Parancsok -> Keresés -> Szöveg -> Preview

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2012 ápr. 08 23:55 - 2012 ápr. 08 23:55 #3 Írta: coilevi
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: Better Preview gombjának magyarítása
Na ez az, hogy miután a nevében is benne van, ez 131 fájlt ad eredménynek. :) (Nagybetűvel kezdődőkre leszűkítve.)
Utolsó szerkesztés: 2012 ápr. 08 23:55 coilevi által.

Több
2012 ápr. 09 01:24 #4 Írta: coilevi
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: Better Preview gombjának magyarítása
Áááá, de hülye vagyok. Hiszen itt nem plugint, hanem modult kellett keresni, hiszen az adminfelületen ez modulként jelenik meg, nem pluginként. Megtévesztett a forma. Szóval persze, a Modulkezelő - Adminisztrációnál van ez a modul, ott lehet testre szabni.