BreezingForms magyar nyelvi fájlt keresek

Több
2 éve 10 hónapja #16600 Írta: Quwick
BreezingForms magyar nyelvi fájlt keresek téma létrehozva Quwick által
Sziasztok! Rengeteg időt pénzt és energiát fektettem a Chronoform 6 űrlapkezelőbe, de sajnos már nem támogatja a PHP7-et. A rengeteg probléma miatt inkább lecserélem!
Kacsintgatok és próbálgatom a BreezingForms Free űrlapkezelőt, de mindjárt szembesültem azzal, hogy a magyarítás csak kb. 20%-os, és ez is karakterkódolás hibás.Nincs meg valakinek ehhez a komponenshez a magyarítása? Köszönöm!

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2 éve 10 hónapja #16602 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: BreezingForms magyar nyelvi fájlt keresek
Elméletileg itt van a hivatalos fordítási lehetőség, amely jelenleg 93.9%-on áll: www.transifex.com/joomlatranslate/breezing-forms/

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2 éve 10 hónapja #16603 Írta: Quwick
Quwick válaszolt a következő témában: BreezingForms magyar nyelvi fájlt keresek
Köszi!

Ezt én is megtaláltam, de sajnos nem jövök rá, hogyan kell letölteni!

(Regisztráltam, de akkor sincs letöltési lehetőség. Feltételezem, itt is úgy van, hogy ha teljesítesz, (fordítasz vagy beszállsz egy projektbe) akkor kapsz lehetőséget letöltésre.)

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu

Több
2 éve 10 hónapja #16604 Írta: Quwick
Közben szerkesztgettem a nyelvi fájlt.
Nem jövök rá mi a problémája, mert txt fájlba átmásoltam, javítottam a karakter entitásokat, és mentés után csak akkor van gond, ha átváltom UTF-8 kódolásra.
Ekkor az újra megnyitáskor már speciális karaktereket ad az ékezetes betűk helyett a txt fájl is.
Letöltöttem újra a komponenst is, de nem a letöltés a gond.
Más ini fájlnál még ilyent nem tapasztaltam. Teszteltem most is más fájlokat, de nincs sehol gond az UTF-8 kódolással.

Több
2 éve 10 hónapja #16605 Írta: Quwick
Köszönöm, megoldódott!

Sikerült letöltenem egy régebbi verziót! (Ebben még nem hibás a magyar nyelvi fájl)