question-circle Nyelv váltásnál nem jelenik meg elsőre a menü

Több
2016 máj. 30 11:06 - 2016 máj. 30 17:40 #1 Írta: LM
Sziasztok!

Furcsa jelenséget tapasztaltunk a Joomla-s weboldalunkon. Kétnyelvű oldalt építettünk fel, alapértelmezett nyelv a magyar, másik az angol. Amikor nyelvváltás történik, akkor megjelenik az angol nyelvű oldal, azonban nem jelenik meg a menüsor. Frissítést követően azonban már megjelenik az angol nyelvű menüsor is. :blink:

Rengeteget kerestem fórumokban, de nem nagyon találtam hasonló jelenséget. 3.x-es Joomla-nál pedig végképp nem volt ilyen. :huh:

Valakinek esetleg ötlete?

A jelenséget itt tudjátok megnézni: optin.hu/

Köszönettel vennék bármilyen ötletet, ami a megoldás irányába terelné az ügyet.

UPDATE:
A többnyelvűséget úgy oldottuk meg, hogy létrehoztunk 2 sablont, egyet a magyar változatnak, egyet az angol változatnak. Az egyik sablonhoz hozzá van rendelve egy magyar menü, a másikhoz egy angol. Alapértelmezett a magyar sablon.

Amikor bejön az oldal, a magyar sablon töltődik be a magyar tartalmakkal, nyelvváltáskor az angol tartalmak bejönnek, azonban a sablon valamiért nem vált át. Mivel a menük a sablonokhoz vannak rendelve, váltáskor betöltődnek az angol elemek, de a sablon nem vált át, ezért az angol menü nem is töltődik be, csak azt követően, hogy frissítettem egyet. Ez miért lehet?
Utolsó szerkesztés: 2016 máj. 30 17:40 LM által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 máj. 30 22:52 - 2016 máj. 30 22:52 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nyelv váltásnál nem jelenik meg elsőre a menü
Nehéz így megmondani, elsőre akár valamilyen JS akadásra is lehet tippelni. Ha ki van kapcsolva minden tömörítés és cache, akkor mit mutat?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2016 máj. 30 22:52 Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!