Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?

Több
8 éve 2 hónapja #8220 Írta: LeonSzio
Sziasztok
Van egy kis gondom. Fel telepitettem a Joomlát és megtetszett a Gantry5 Ráhúztam a templatete-t meg mindent. Ezután az oldalam csak angolul hajlandó elindulni.
pl: */index.php/en/
Akármit állítgatok nem sikerül rá vennem hogy magyarul beszéljen hozzám. Természetesen fel telepítettem a Joomla Hun-t is.
Joom 3.4.4.
Gantry 5.1.4
Biztosan vmi baromi egyszerű lehet a dolog de nem jövök rá. Kérhetnék egy irány mutatást ez ügyben.
Köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 2 hónapja #8221 Írta: Balázs
Érdemes lenne elolvasnod: Joomla! magyarítása .

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 2 hónapja #8223 Írta: LeonSzio
Köszönöm
Lehet nem jól fogalmaztam. Szal valmiért a Gantry ban nem tudok Ill tudok csinálni csak nem jelenik meg semmi.
A kezdő oldalam most igy néz ki www.valami.hu/index.php/hu/
Köszi

Több
8 éve 2 hónapja #8224 Írta: Balázs
Joomla! adminisztrátori felület -> Bővítmények -> Beépülőmodulok -> Itt a Rendszer - Nyelvszűrő beépülőmodult tiltsd le.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: LeonSzio

Több
8 éve 2 hónapja #8231 Írta: LeonSzio