- Köszönetek: 0
Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?
- LeonSzio
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet? téma létrehozva LeonSzio által
Sziasztok
Van egy kis gondom. Fel telepitettem a Joomlát és megtetszett a Gantry5 Ráhúztam a templatete-t meg mindent. Ezután az oldalam csak angolul hajlandó elindulni.
pl: */index.php/en/
Akármit állítgatok nem sikerül rá vennem hogy magyarul beszéljen hozzám. Természetesen fel telepítettem a Joomla Hun-t is.
Joom 3.4.4.
Gantry 5.1.4
Biztosan vmi baromi egyszerű lehet a dolog de nem jövök rá. Kérhetnék egy irány mutatást ez ügyben.
Köszi
Van egy kis gondom. Fel telepitettem a Joomlát és megtetszett a Gantry5 Ráhúztam a templatete-t meg mindent. Ezután az oldalam csak angolul hajlandó elindulni.
pl: */index.php/en/
Akármit állítgatok nem sikerül rá vennem hogy magyarul beszéljen hozzám. Természetesen fel telepítettem a Joomla Hun-t is.
Joom 3.4.4.
Gantry 5.1.4
Biztosan vmi baromi egyszerű lehet a dolog de nem jövök rá. Kérhetnék egy irány mutatást ez ügyben.
Köszi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?
Érdemes lenne elolvasnod:
Joomla! magyarítása
.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- LeonSzio
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
LeonSzio válaszolt a következő témában: Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?
Köszönöm
Lehet nem jól fogalmaztam. Szal valmiért a Gantry ban nem tudok Ill tudok csinálni csak nem jelenik meg semmi.
A kezdő oldalam most igy néz ki www.valami.hu/index.php/hu/
Köszi
Lehet nem jól fogalmaztam. Szal valmiért a Gantry ban nem tudok Ill tudok csinálni csak nem jelenik meg semmi.
A kezdő oldalam most igy néz ki www.valami.hu/index.php/hu/
Köszi
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?
Joomla! adminisztrátori felület -> Bővítmények -> Beépülőmodulok -> Itt a Rendszer - Nyelvszűrő beépülőmodult tiltsd le.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: LeonSzio
- LeonSzio
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
LeonSzio válaszolt a következő témában: Hogyan állíthatom be a magyar nyelvet a Joomla! alapú weboldalalom, ha már telepítettem a magyar nyelvet?
Köszi
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.