www nélkül működik,www-vel viszont csak egy nyelvű.

Több
9 éve 1 hónapja #5503 Írta: jemie
Sziasztok!
A gond az lenne,hogy a www nélküli domainon működik a nyelvváltás viszont www-vel csak egynyelvű az oldal.
Próbálkoztam .htaccess átirányítással de semmi nem változott.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Esetleg megoldás?
Üdv,
jemie

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 1 hónapja #5504 Írta: Balázs
Evvel próbáltad?
Code:
RewriteCond %{HTTP_HOST} . RewriteCond %{HTTP_HOST} !^valami\.hu RewriteRule (.*) http://valami.hu/$1 [R=301,L]

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 1 hónapja #5506 Írta: jemie
Igen, ezzel próbáltam de csak a német nyelv működik a magyar oldalon is.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
9 éve 1 hónapja #5510 Írta: Balázs
Alapesetben, ennek nem igazán kellene összefüggnie. Esetleg megnézhetnéd, hogy Wampserveren is csinálja-e, mert akkor kilehetne zárni azt, hogy esetleg a szerveren nem megfelelő valamilyen beállítás.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
9 éve 1 hónapja #5540 Írta: jemie
Megnéztem, ott is ugyanaz..

Több
9 éve 1 hónapja #5549 Írta: Balázs
htaccess fájl nélkül?