Nyelv választás beállítás után nem jelennek meg a zászlók

Több
9 éve 6 hónapja #5231 Írta: Hokifli
Sziasztok segítség kellene. 2.5.20-as verzión igyekszem beállítani a honlapon a másik nyelvi elérhetőséget, azonban megakadtam. Mindent a leírás szerint csináltam, (bár lehet csak én gondolom) de a beállítások után nem jelennek meg a zászlók. A menüben az országnév mellett nem zázló hanem egy kis kék földgömb jelenik meg, a menüpontban pedig a főmenü alatt, nem zászló hanem kiírva az ország és zárójelben az országkód. (ahogy a beállításnál a nyelvkezelőben az ország be lett állítva. Már többször végig mentem, kitöröltem és vissza, de biztos én vagyok aki nem látja a fától az erdőt. Kérnék segítséget előre is köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 6 hónapja #5235 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nyelv választás beállítás után nem jelennek meg a zászlók
Először azt érdemes ellenőrizni, hogy a Bővítmények -> Nyelvkezelő -> Tartalom menüpont alatt az adott nyelv esetében megfelelően lettek-e kitöltve a szükséges paraméterek. (Pl. kis- és nagybetű elgépelés stb.)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 6 hónapja #5237 Írta: Hokifli
Hokifli válaszolt a következő témában: Nyelv választás beállítás után nem jelennek meg a zászlók
Igen nekem is ez volt a sejtésem, ezért próbáltam erre is figyelni. De most nem tudom pontosan mit mihez igazítsak, vagyis milyen kiterjesztésekre kell ofafigyelni. Amúgy szerintem is minden jó, már csak egy kis igazítás kell, mert a honlapon is látható valami "jel" csak nem a zászló. Ebben kéne szakértő!! Köszi
r

Több
9 éve 6 hónapja #5239 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nyelv választás beállítás után nem jelennek meg a zászlók
Ez a sor egyezik?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:

• vero
  • vero profilkép
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
9 éve 6 hónapja #5243 Írta: vero
Szia!
joomlacms.hu/f%C3%B3rum/372-joomla-3-x/1...oomla-3?limitstart=0
Először nekem sem jelentek meg zászlók.
én is küzdöttem ezzel kikerestem neked..nézd végig...hátha találsz valamit használhatót. így kapásból nem tudom a választ.

• vero
  • vero profilkép
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
9 éve 6 hónapja #5244 Írta: vero
bővítmények-nyelvkezelő - tartalom nyelv- alatt ,hogy néz ki? így???
Mellékletek: