- Köszönetek: 0
Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct:
- Tomy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct: téma létrehozva Tomy által
Sziasztok Mindenki !
Hozzátok fordulok segítségért, mivel a Bt-Magazine sablon tervezője emailben és a sajár forumán sem válaszolt még idáig erre az oriási hibára. Bármilyen egyéb más sablon magyar nyelven tökéletesen működik ha a magyar nyelvet alapértelmezettként választom ki. A megjelenő hibáról egy képet is mellékelek hátha valaki már találkozott hasonló hiba oldallal. A link, ahol a hibaüzenet jön URL: www.tukorlap.hu/index.php/hu/ , így néz ki az A link, Angol nyelven így néz ki az URL: www.tukorlap.hu/index.php/en/ vagy csak www.tukorlap.hu ezen a két utóbbi linken rendesen működik maz Angol nyelv.
Nekem az is jó ha nem működne angolul csak magyarul, nyelv váltó nélkül is jó.
www.tukorlap.hu a webhelyem címe fizetett joomla futtatására alkalmas tárhelyen van saját domain-nal.
Joomla 3.2.3 egy free Bt Magazine angol nyelvű sablonról van szó, melyet ha magyar nyelvre állítok át a következő hiba jelenik meg a weboldal helyett: "Data Time.--Construct () datatime.-construct: Falied to parse time string (2013. július 11) at position 6 (j): The timezone could non be found inthe data base" a sablon tervező a forumán www.bowthemes.con közzétett erre a hibára egy kis programot amivel felül kell iratni a sablont de nálam nem ért semmit sőt a joomla 2.5 x-el is hasonló hiba van ott is csak részben magyarodik. Van egy date.php a sablon fájlban de nem tudom mit kellene átírni benne itt vannak talán ezzel kapcsolatos dolgok dolgok. Bármilyen kis vagy nagy ötletetek lenne ezzel kapcsolatban nagyon szívesen venném.
Hiba a joomla 2.5 x-nél
Hiba a joomla 3.3 x-nél
Hozzátok fordulok segítségért, mivel a Bt-Magazine sablon tervezője emailben és a sajár forumán sem válaszolt még idáig erre az oriási hibára. Bármilyen egyéb más sablon magyar nyelven tökéletesen működik ha a magyar nyelvet alapértelmezettként választom ki. A megjelenő hibáról egy képet is mellékelek hátha valaki már találkozott hasonló hiba oldallal. A link, ahol a hibaüzenet jön URL: www.tukorlap.hu/index.php/hu/ , így néz ki az A link, Angol nyelven így néz ki az URL: www.tukorlap.hu/index.php/en/ vagy csak www.tukorlap.hu ezen a két utóbbi linken rendesen működik maz Angol nyelv.
Nekem az is jó ha nem működne angolul csak magyarul, nyelv váltó nélkül is jó.
www.tukorlap.hu a webhelyem címe fizetett joomla futtatására alkalmas tárhelyen van saját domain-nal.
Joomla 3.2.3 egy free Bt Magazine angol nyelvű sablonról van szó, melyet ha magyar nyelvre állítok át a következő hiba jelenik meg a weboldal helyett: "Data Time.--Construct () datatime.-construct: Falied to parse time string (2013. július 11) at position 6 (j): The timezone could non be found inthe data base" a sablon tervező a forumán www.bowthemes.con közzétett erre a hibára egy kis programot amivel felül kell iratni a sablont de nálam nem ért semmit sőt a joomla 2.5 x-el is hasonló hiba van ott is csak részben magyarodik. Van egy date.php a sablon fájlban de nem tudom mit kellene átírni benne itt vannak talán ezzel kapcsolatos dolgok dolgok. Bármilyen kis vagy nagy ötletetek lenne ezzel kapcsolatban nagyon szívesen venném.
Hiba a joomla 2.5 x-nél
Hiba a joomla 3.3 x-nél
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Tomy által. Indoklás: A megírt szövegen kellett még változtatnom kicsit
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct:
Próbaképpen nevezd át a sablonban lévő date.php-t.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tomy
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct:
Továbbá a Rendszer -> Rendszer-információk -> Könyvtárengedélyek -> Itt, írható az összes mappa?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Balázs által.
- Tomy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
Tomy válaszolt a következő témában: Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct:
Szia Balázs !
Kösz a gyors regálást a problémámra. A Bt-Magazine joomla 3x sablonban most még nem találtam date.php fájt viszont én arra gondoltam amelyik itt van "public_html/libraries/joomla/date/date.php" (ezt átneveztem de nem történt változás) a sablonban később még próbálom keresni.
A rendszer, rendszerinformáció, könyvtárengedélyek mind írhatóak, de a configuration.php nem volt az most azzá tettem nem baj most 644-es lett.
De így is köszönöm a segítő szándékodat és ha újabb ötleteid vannak azokat is kíváncsian várom. Ha volna annyi időd, hogy belépj az admin és vagy az ftp felületre és ránézz szakszerűen, szívesen elküldöm a fiók adatokat Neked ha kapnék egy e-mail címet, Előre is köszönöm a válaszodat.
Üdvözöllek: Tomy
Kösz a gyors regálást a problémámra. A Bt-Magazine joomla 3x sablonban most még nem találtam date.php fájt viszont én arra gondoltam amelyik itt van "public_html/libraries/joomla/date/date.php" (ezt átneveztem de nem történt változás) a sablonban később még próbálom keresni.
A rendszer, rendszerinformáció, könyvtárengedélyek mind írhatóak, de a configuration.php nem volt az most azzá tettem nem baj most 644-es lett.
De így is köszönöm a segítő szándékodat és ha újabb ötleteid vannak azokat is kíváncsian várom. Ha volna annyi időd, hogy belépj az admin és vagy az ftp felületre és ránézz szakszerűen, szívesen elküldöm a fiók adatokat Neked ha kapnék egy e-mail címet, Előre is köszönöm a válaszodat.
Üdvözöllek: Tomy
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Tomy által. Indoklás: Kimaradt egy-két gondolat még a szövegből
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ellátogattam a fejlesztő weboldalára és ott jelzi, hogy május 4-ig szabadságon van és csak másnap 10:30-tól fog újra dolgozni, és ezért nem fog tudni válaszolni a fel tett kérdésekre. Mivel a fejlesztő sablonjával van a probléma, így nagy valószínű, hogy ő gyorsabban tud reagálni a kérdésedre, ha újra ráírsz. Ha, nem akkor esetleg tudjuk folytatni a probléma boncolgatását.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla 3.3.0 hu-HU nyelv beállításnál Hiba - Data Time.--Construct () datatime.-construct:
Csak és kizárólag a megoldás segítése érdekében én is regeltem a BowThemes oldalán. Benéztem a fórumba, ott épp erről egy mozgalmas topicot találtam. Úgy látom, másnál is előjött ez a probléma, de ott sikerült megoldani. A tervező (... Nguyen) ezt írta:
Vagyis, a letölthető cuccot ki kell csomagolni, s a benne lévőkkel a templates/bt_magazine/html mappában lévőket le kell cserélni.
Ezt elvégezted?
A libraries/joomla/date/date.php-t pedig nem szabad bántani. Ez a Joomla része, ennek semmi köze a sablon hibájához. Ha módosítottad, akkor állítsd vissza eredeti állapotába.
Vagyis, a letölthető cuccot ki kell csomagolni, s a benne lévőkkel a templates/bt_magazine/html mappában lévőket le kell cserélni.
Ezt elvégezted?
A libraries/joomla/date/date.php-t pedig nem szabad bántani. Ez a Joomla része, ennek semmi köze a sablon hibájához. Ha módosítottad, akkor állítsd vissza eredeti állapotába.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs, Tomy
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.