Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?

Több
9 éve 8 hónapja #4676 Írta: Pappy
Szia Balázs

Szeretném elérni, hogy legalább 2 nyelvben menjen az oldal, mert ilyet sosem csináltam, és most wampon szeretnék kisérletezni vele, ha tudsz segíteni az elakadások alkalmával. Amennyiben értetlen leszek, és igényled, pü-ben, vagy valahogy el tudom juttatni az oldal adatait amivel szórakozom. Természetesen ez esetben fel is teszem netre élesbe az oldalt.

Első kérdésem annyi:
Magyar menürendszer kész, cikkekkel stb.
A németnek még nem álltam neki, de akkor itt a teendő sz, hogy létrehozok minden egyes cikket, menüt stb német nyelven is, épp úgy struktúrálva mint magyar esetén? Vagy elég csak a cikkeket létrehozni németül is?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #4682 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Úgy kell venned, hogy 1 nyelv 1 oldalt jelent. Tehát mindent dupláznod "kell", és a menüpontokat összetudod láncolni. De ez nem kötelező, eltérő tartalmakat jeleníthetsz meg nyelvenként, nincs kötelező láncolás, mint a JoomFish! esetén.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Balázs által.

• vero
  • vero profilkép
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
9 éve 8 hónapja #4698 Írta: vero
vero válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Sziasztok , ebbe a próbálkozásba én is beszállok, ha lehet. :) holnap !
csak nekem 3-as a joomlám.

EZt a 2-eshez...találtam:
joomlacms.hu/joomla/tud%C3%A1st%C3%A1r/2...5-joomla-eset%C3%A9n

Több
9 éve 8 hónapja #4701 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Vero, ugyan az a folyamat, csak végig kell követned a leírást.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vero