- Köszönetek: 3
Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal? téma létrehozva Pappy által
Szia Balázs
Szeretném elérni, hogy legalább 2 nyelvben menjen az oldal, mert ilyet sosem csináltam, és most wampon szeretnék kisérletezni vele, ha tudsz segíteni az elakadások alkalmával. Amennyiben értetlen leszek, és igényled, pü-ben, vagy valahogy el tudom juttatni az oldal adatait amivel szórakozom. Természetesen ez esetben fel is teszem netre élesbe az oldalt.
Első kérdésem annyi:
Magyar menürendszer kész, cikkekkel stb.
A németnek még nem álltam neki, de akkor itt a teendő sz, hogy létrehozok minden egyes cikket, menüt stb német nyelven is, épp úgy struktúrálva mint magyar esetén? Vagy elég csak a cikkeket létrehozni németül is?
Szeretném elérni, hogy legalább 2 nyelvben menjen az oldal, mert ilyet sosem csináltam, és most wampon szeretnék kisérletezni vele, ha tudsz segíteni az elakadások alkalmával. Amennyiben értetlen leszek, és igényled, pü-ben, vagy valahogy el tudom juttatni az oldal adatait amivel szórakozom. Természetesen ez esetben fel is teszem netre élesbe az oldalt.
Első kérdésem annyi:
Magyar menürendszer kész, cikkekkel stb.
A németnek még nem álltam neki, de akkor itt a teendő sz, hogy létrehozok minden egyes cikket, menüt stb német nyelven is, épp úgy struktúrálva mint magyar esetén? Vagy elég csak a cikkeket létrehozni németül is?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Úgy kell venned, hogy 1 nyelv 1 oldalt jelent. Tehát mindent dupláznod "kell", és a menüpontokat összetudod láncolni. De ez nem kötelező, eltérő tartalmakat jeleníthetsz meg nyelvenként, nincs kötelező láncolás, mint a JoomFish! esetén.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Balázs által.
- vero
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
vero válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Sziasztok , ebbe a próbálkozásba én is beszállok, ha lehet.
holnap !
csak nekem 3-as a joomlám.
EZt a 2-eshez...találtam:
joomlacms.hu/joomla/tud%C3%A1st%C3%A1r/2...5-joomla-eset%C3%A9n

csak nekem 3-as a joomlám.
EZt a 2-eshez...találtam:
joomlacms.hu/joomla/tud%C3%A1st%C3%A1r/2...5-joomla-eset%C3%A9n
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan néz ki struktúrailag egy többnyelvű oldal?
Vero, ugyan az a folyamat, csak végig kell követned a leírást.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vero
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.