Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg

Több
10 éve 3 hónapja #2300 Írta: kissag
Jaj nagyon köszönöm! Igazán nagyon rendes vagy, hogy segítettél. Én már mindennel próbálkoztam, de nem jutottam semmire. Ugye a szakember az szakember ;-)
Az el tudnád mondani mi volt a baj? Nehogy újra ebbe a hibába essek...

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja #2301 Írta: Balázs
Két dolgot csináltam:
1. htacces-t átírtam a gyökérben és engedélyeztem a rendes SEF-et
2. Létrehoztam a próbatartalmakat, kategóriákat mind a négy nyelven, majd hozzárendeltem a kezdőoldalakhoz az imént létrehozott kategóriákat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hónapja #2302 Írta: kissag
A kezdőoldalak most rendben vannak, de sajnos még mindig nem értem, hogy miért nem mennek nekem az aloldalak pl.: a megközelítés.
A tartalmak meg is vannak mind a 4 nyelven, a nyelvek megfelelően be vannak állítva, megfelelő kategóriában van, de a 4 nyelvből csak 2 működik helyesen. A magyar és a német. Sajnos sem az orosz sem az angol nem jön be.

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #2304 Írta: Balázs
Megnéztem, csináltam rajta egy pár tesztet és valami oknál fogva egyes cikk ID-kat nem képes megjeleníteni. Ahol ilyen van, ott fogni kell a cikk tartalmát és egy új cikkbe be kell másolni és azt kell használni. Alapesetben, ha a hivatalos forrásból töltöd le a Joomla!-t és a hivatalos nyelveket használod, ezeknek semmiféleképpen nem szabad összeakadniuk. Ha demó oldalt írsz át, ott is célszerű mindent törölni és újból létrehozni a teljes menüstruktúrát és a tartalmakat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Balázs által.

Több
10 éve 3 hónapja #2315 Írta: kissag
Nagyon kedves vagy, hogy ilyen sokat segítettél nekem! Este megpróbálok mindent, remélem nekem is sikerülni fog!