- Köszönetek: 0
Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg
- kissag
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2300
Írta: kissag
kissag válaszolt a következő témában: Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg
Jaj nagyon köszönöm! Igazán nagyon rendes vagy, hogy segítettél. Én már mindennel próbálkoztam, de nem jutottam semmire. Ugye a szakember az szakember 
Az el tudnád mondani mi volt a baj? Nehogy újra ebbe a hibába essek...

Az el tudnád mondani mi volt a baj? Nehogy újra ebbe a hibába essek...
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 3 hónapja #2301
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg
Két dolgot csináltam:
1. htacces-t átírtam a gyökérben és engedélyeztem a rendes SEF-et
2. Létrehoztam a próbatartalmakat, kategóriákat mind a négy nyelven, majd hozzárendeltem a kezdőoldalakhoz az imént létrehozott kategóriákat.
1. htacces-t átírtam a gyökérben és engedélyeztem a rendes SEF-et
2. Létrehoztam a próbatartalmakat, kategóriákat mind a négy nyelven, majd hozzárendeltem a kezdőoldalakhoz az imént létrehozott kategóriákat.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kissag
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2302
kissag válaszolt a következő témában: Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg
A kezdőoldalak most rendben vannak, de sajnos még mindig nem értem, hogy miért nem mennek nekem az aloldalak pl.: a megközelítés.
A tartalmak meg is vannak mind a 4 nyelven, a nyelvek megfelelően be vannak állítva, megfelelő kategóriában van, de a 4 nyelvből csak 2 működik helyesen. A magyar és a német. Sajnos sem az orosz sem az angol nem jön be.
A tartalmak meg is vannak mind a 4 nyelven, a nyelvek megfelelően be vannak állítva, megfelelő kategóriában van, de a 4 nyelvből csak 2 működik helyesen. A magyar és a német. Sajnos sem az orosz sem az angol nem jön be.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #2304
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Többnyelvű oldalnál tartalomhozzárendelés esetén az oldal nem található hiba jelenik meg
Megnéztem, csináltam rajta egy pár tesztet és valami oknál fogva egyes cikk ID-kat nem képes megjeleníteni. Ahol ilyen van, ott fogni kell a cikk tartalmát és egy új cikkbe be kell másolni és azt kell használni. Alapesetben, ha a hivatalos forrásból töltöd le a Joomla!-t és a hivatalos nyelveket használod, ezeknek semmiféleképpen nem szabad összeakadniuk. Ha demó oldalt írsz át, ott is célszerű mindent törölni és újból létrehozni a teljes menüstruktúrát és a tartalmakat.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Balázs által.
- kissag
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 3 hónapja #2315
Nagyon kedves vagy, hogy ilyen sokat segítettél nekem! Este megpróbálok mindent, remélem nekem is sikerülni fog!