Eskövői honlap ürlap összesítő excel táblával

Több
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja #15512 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Eskövői honlap ürlap összesítő excel táblával
Mégsem az egyoldalas megoldás lesz. Csak a zene miatt meg nem csinálom meg.

Az alábbiakkal próbálkoztam.
Megcsináltam a javasriptet, és betettem a sablonom könyvtárába a megfelelő helyre. Majd gantryban a page settingsnél az atom szekciónál behúztam egy custom css/js-t, azon betallóztam a js fájlomat.
Eredmény: csak a címlapnál szól a zene.
Másik próba szintén itt az after body valamint a befor /bodynál beleírtam a javascript kódot. Szintén csak a címlapon szólt a zene. Megoldás?
Egyébként a JBGMusic plugin már nem létezik. Döglött link az oldalukra meg a JED-en is halott. Ezen felül nem akarok fizetni, ha csak egy-lét hajszálra vagyok a megoldástól.
Utolsó szerkesztés: 3 éve 9 hónapja csicsa55 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 9 hónapja #15519 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Eskövői honlap ürlap összesítő excel táblával
Kicsit elvesztem abban, hogy mit is szeretnél, de ha a zenét egy külön böngésző popup ablakban nyitod meg amikor a látogató az oldalra érkezik, akkor egészen addig amíg ezt a popup-ot be nem zárja addig szól neki a zene.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
3 éve 9 hónapja #15521 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Eskövői honlap ürlap összesítő excel táblával
Csináltam popupot, beletettem egy html5 audio playert autoplay funkcióval és lám mihelyt átkattintok másik menüpontra előről indul. Újra felugrik.

Szerintem a modul pozícionálással van a baj. Láblécbe tettem. Feltételezem nem úgy kell betenni. Raktam fel egy advanced module managert és beállítottam, hogy a kezdőoldalon csinálja a többin ne jöjjön elő. Már csak azt kellene megoldani, hogyan maradjon. Valami gantrys trükkel.

Alábbi linken meg tudjátok nézni.
agiesmilan pont hu

joomlacms
e4DEMXsK

Több
3 éve 9 hónapja #15522 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Eskövői honlap ürlap összesítő excel táblával
Ez a megoldás nem böngésző popup hanem egy sima modul. A modul minden egyes alkalommal újra fog töltődni.

Neked valami ilyesmi kell: www.quackit.com/javascript/popup_windows.cfm
Kiegészítve azzal, hogy ellenőrizni kell a popup már meg van-e nyitva, mert ha ezt nem teszed meg akkor mined alkalommal nyit egy popup ablakot az oldal az sem jó.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu