Spider Calendar - Felesleges border eltüntetése a kinézetből

Több
12 éve 7 hónapja #130 Írta: boy
Az egyik komponensemnek szeretném megváltoztatni a megjelenítését, mert van egy border, amit el kellene tüntetni. Ezt nem a css-ből teszi rá, hanem egy php fájlban van. Gondoltam felülbírálom a kimenetet. Az eredeti fájl: components/com_calendar/views/ajaxcalendar/tmpl/default.php
Bemásoltam a template/html/com_calendar/views/ajaxcalendar/tmpl/default.php-t, de hiába változtatom a fájlban a paramétert, nem változik a végeredmény. Hova kéne bemásolnom a fájlt, hogy jó legyen?

-gf-

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 7 hónapja #134 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Spider Calendar - Felesleges border eltüntetése a kinézetből
Melyik komponensről van szó és milyen alapértelmezett sablont használsz?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
12 éve 7 hónapja #135 Írta: boy
Saját sablon, a komponens pedig a spider calendar.

-gf-

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #136 Írta: boy
Igazából ez sablonfüggő? Mi a trükkje, a könyvtárstruktúrának? Kérdeztem, milyen komponens, ennek van jelentősége? Bocs a sok kérdésért, de nem vagyok programozó, és ez egy nagyon hasznos dolog. Szeretném megtanulni használni. Lehet, hogy JEvents lesz a komponens, még keresem az igazit...:)

-gf-
Utolsó szerkesztés: 12 éve 7 hónapja boy által. Indoklás: Bővítés

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #137 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Spider Calendar - Felesleges border eltüntetése a kinézetből
A kinézet meghatározását befolyásolhatja pl. a használt framework típusa is.
JA T3 Framework 2-nél például a system plugin-oknál kell definiálni.

Továbbá, azt is érdemes figyelembe venni, hogy csak akkor tudod a kinézetet módosítani, evvel a módszerrel, ha az adott komponens is MVC alapú.
Ha nem, akkor csak is az adott komponens forrásfajlábán tudod módosítani a megjelenést.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 12 éve 7 hónapja Balázs által.

Több
12 éve 7 hónapja #138 Írta: boy
De amúgy az a módszer, hogy a modul, ill. komponens módosított fájlját változatlan könyvtárstruktúrával a template HTML könyvtárába teszem?

-gf-