- Köszönetek: 0
menü feliratok eltolódása
- botoseli
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
menü feliratok eltolódása téma létrehozva botoseli által
sajnos a többnyelvű oldaltervezetemen a magyar nyelvnél a menü feliratok eltolódnak balra, a másik két nyelvnél rendben lenne, hol tudnám beállítani?
A forráskódban láttam hogy kb 50-nyi az eltérés a menü poziciójánál, de sehol nem változtattam, ezért nem értem miért más a pozició az elsődleges nyelvnél?
Az említett oldal:
rkevajdasag.com/joomla16/index.php?lang=hu
Köszönöm
A forráskódban láttam hogy kb 50-nyi az eltérés a menü poziciójánál, de sehol nem változtattam, ezért nem értem miért más a pozició az elsődleges nyelvnél?
Az említett oldal:
rkevajdasag.com/joomla16/index.php?lang=hu
Köszönöm
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: menü feliratok eltolódása
Egyszerű a dolog, mert nem fér ki. Javaslom a zászlóváltó modul legyen más helyen.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: menü feliratok eltolódása - mi itt a hiba egyáltalán?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: menü feliratok eltolódása - mi itt a hiba egyáltalán?
Tegnap még nem igazán akart kiférni
Lehet, hogy azóta kisebb lett a betűméret, vagy más lett mér a betűtípus, nem emlékszem már pontosan.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: botoseli
- botoseli
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
botoseli válaszolt a következő témában: menü feliratok eltolódása
Köszönöm a fáradozást, de mivel nem tudom hogyan rakjam el a zászlós modult, csak úgy tudtam megoldani, hogy kicseréltem a szöveget rövidebbre
.
Ma várom, hogy a kábeltv módemet lecseréljék, mert ez nem bírja el a nagyobb sebességet, éas akkor nekiállok komolyabban a munkának.

Ma várom, hogy a kábeltv módemet lecseréljék, mert ez nem bírja el a nagyobb sebességet, éas akkor nekiállok komolyabban a munkának.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 5 hónapja botoseli által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: menü feliratok eltolódása
Én egy jó tanácsként azt mondom, hogy használj inkább
Gantry Framework
alapú sablont. Az alap sablon ingyenes, ráadásul nagyon sok kényelmi funkció van beleépítve, továbbá nagyon jól alakítható, programozói előélet nélkül is.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 5 hónapja Balázs által.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.