Joomla 4 belső menüpont
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2022 febr. 06 19:00 #1 Írta: kisgal
Joomla 4 belső menüpont téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Elég rég nem jártam már itt köztetek, de jó érzés látni még a csapatot.
Naggyon bénázom. Telepítettem egy joomla 4 verziót és NicePage szoftverrel készítettem a sablont hozzá. Viszont szükségem lenne belső menüpontokra is a regisztrált felhasználók számára, de az nem jelenik meg... egy kicsit nem is értem a joomla 4-ben még mi változott előnyére mi hátrányára, de most nem látom a fától az erdőt.
Hogy jelenítsek meg egy menüt a belépett felhasználók számára?
Minden segítséget előre is nagyon köszönök.
Elég rég nem jártam már itt köztetek, de jó érzés látni még a csapatot.
Naggyon bénázom. Telepítettem egy joomla 4 verziót és NicePage szoftverrel készítettem a sablont hozzá. Viszont szükségem lenne belső menüpontokra is a regisztrált felhasználók számára, de az nem jelenik meg... egy kicsit nem is értem a joomla 4-ben még mi változott előnyére mi hátrányára, de most nem látom a fától az erdőt.
Hogy jelenítsek meg egy menüt a belépett felhasználók számára?
Minden segítséget előre is nagyon köszönök.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Lottó
Kevesebb Több
- Köszönetek: 54
2022 febr. 07 10:01 - 2022 febr. 07 10:03 #2 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Joomla 4 belső menüpont
Update. Bocsánat. Afellett elsiklottam, hogy joomla 4. Most már nem törlöm ki. De lehet ez a lépés sorozat is segít, ha esetleg kihagytál egy fontos lépést.
Menük -> Kezelés -> Új
Cím: ide bármit írhatsz, amivel magadnak azonosítani szeretnéd pl: felhasználóimenü
menütípus: usermenu
Mented. Majd a Bővítmények -> moduloknál
Új - > Menü
Kiválasztod az usermenut (vagy, ahogy elnevezted). Kitöltöd az adatokat. A hozzáférést átállítod publicról pl registeredre (vagy amilyen megtekintési hozzáférési szintet létrehoztál). Kiválasztod a sablonod pozícióját, ahol szeretnéd, hogy megjelenjen. Utána már csak létre kell hoznod a menüpontokat a felhasználói menüdben, vagy áthelyezned másik menüből és kész.
Menük -> Kezelés -> Új
Cím: ide bármit írhatsz, amivel magadnak azonosítani szeretnéd pl: felhasználóimenü
menütípus: usermenu
Mented. Majd a Bővítmények -> moduloknál
Új - > Menü
Kiválasztod az usermenut (vagy, ahogy elnevezted). Kitöltöd az adatokat. A hozzáférést átállítod publicról pl registeredre (vagy amilyen megtekintési hozzáférési szintet létrehoztál). Kiválasztod a sablonod pozícióját, ahol szeretnéd, hogy megjelenjen. Utána már csak létre kell hoznod a menüpontokat a felhasználói menüdben, vagy áthelyezned másik menüből és kész.
Utolsó szerkesztés: 2022 febr. 07 10:03 csicsa55 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Lottó
Kevesebb Több
2022 febr. 07 10:18 #3 Írta: csicsa55
Joomla 4 esetén a lépések (hasonlóan a joomla 3-hoz):
Menük -> Kezelés -> Új
Kitölt.
Majd az irányítópult (kezdőlapon) - > Modulok -> Új -> Menü
Ugyanúgy kell beállítani mindent, mint Joomla 3-nál az előző hozzászólásban írtam.
Menük -> Kezelés -> Új
Kitölt.
Majd az irányítópult (kezdőlapon) - > Modulok -> Új -> Menü
Ugyanúgy kell beállítani mindent, mint Joomla 3-nál az előző hozzászólásban írtam.
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Lottó
Kevesebb Több
2022 febr. 07 10:25 #4 Írta: csicsa55
Itt egy segédlet a nicepagehez:
Ha ezt és az eddig leírtakat figyelembe véve sem jelenik meg, akkor küldd el privátban az oldal hozzáférési adatokat és ránézek.
Ha ezt és az eddig leírtakat figyelembe véve sem jelenik meg, akkor küldd el privátban az oldal hozzáférési adatokat és ránézek.
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2022 febr. 07 18:45 #5 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Joomla 4 belső menüpont
Sziasztok!
Nem látom a fától az erdőt. Valamit még nem csináltok meg vagy nem jól. az oldal elérhetősége atcs.hu
Szívesen adok hozzáférést is , hogy megnézze valaki, mert csak rontani tudok rajta
Hogy kell privátban a üzenni?
Nem látom a fától az erdőt. Valamit még nem csináltok meg vagy nem jól. az oldal elérhetősége atcs.hu
Szívesen adok hozzáférést is , hogy megnézze valaki, mert csak rontani tudok rajta

Hogy kell privátban a üzenni?