Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés

Több
5 éve 11 hónapja #14779 Írta: bigzso
Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés téma létrehozva bigzso által
Üdv!
Almenü pont képpel, de a kép alatt jelenik meg a menüpont címe, nem mellette. Így nagyon vastaggá válik egy almenüpont sávja. Hol keressem a beállítást? Gantry 5-öt használok, ha ez az infó esetleg kell. :) Hogy lehet azt beállítani, hogy a menüpont szövege után (egy sorban) jelenjen meg a kép?
Köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 11 hónapja #14781 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés
Van esetleg link?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 11 hónapja #14782 Írta: bigzso
bigzso válaszolt a következő témában: Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés
Persze: szenteovi.hu/
Óvoda főmenü->Napocska és Felhő csoport almenük.

Több
5 éve 11 hónapja #14784 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés
Code:
.g-sublevel .g-menu-item-container img { float: left; margin-right: 10px; margin-top: -7px; }

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
5 éve 11 hónapja #14785 Írta: bigzso
bigzso válaszolt a következő témában: Almenü pont képpel - hibás képelhelyezkedés
Köszi, de tanácstalan vagyok, hogy hova illesszem be ezt a részt ebben a "tömegben":
@media only all and (max-width:50.938rem){.g-menuspacer{padding:0}}.noliststyle{list-style:none}.g-bold{font-weight:700}.g-uppercase{text-transform:uppercase}.g-compact .g-container{padding:0 !important}.g-sidebar-offset{margin-top:-4rem}@media only all and (max-width:50.938rem){.g-mobile-center-compact .g-container{padding:1.5rem 0}.g-mobile-center-compact .g-content{padding:0 1.5rem;margin:0.3125rem 0.625rem;text-align:center !important}}.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container,.g-main-nav .g-sublevel > li > .g-menu-item-container{padding:0.625rem 0.625rem;font-size:0.975rem;font-family:"Pattaya", sans-serif;font-weight:300;white-space:normal;overflow-wrap:break-word;word-wrap:break-word;word-break:break-all;-webkit-transition:0.35s ease;-moz-transition:0.35s ease;transition:0.35s ease}@media only all and (min-width:51rem) and (max-width:59.938rem){.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container,.g-main-nav .g-sublevel > li > .g-menu-item-container{font-size:0.8rem}}.g-main-nav .g-standard .g-dropdown{width:250px;float:left}.g-main-nav{z-index:20}.dir-rtl .g-main-nav{text-align:left}.g-main-nav .g-toplevel{display:flex}.g-main-nav .g-toplevel > li{padding:18px 0}.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container{color:#fff;border-radius:30px;padding:8px 16px;font-size:24px;font-weight:400}@media only all and (min-width:51rem) and (max-width:59.938rem){.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container{padding:0.625rem 0.25rem}}.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container .g-menu-item-content{vertical-align:baseline}.g-main-nav .g-toplevel > li.g-parent > .g-menu-item-container:after{margin-left:-13px}.dir-rtl .g-main-nav .g-toplevel > li.g-parent > .g-menu-item-container:after{margin-left:7px}.g-main-nav .g-toplevel > li:hover > .g-menu-item-container,.g-main-nav .g-toplevel > li.active > .g-menu-item-container{color:#f1c555;background:#ea4c4c}.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container > .g-menu-item-content{word-break:normal;line-height:normal}.g-main-nav .g-toplevel > li > .g-menu-item-container .g-menu-parent-indicator:after{content:"\f107";opacity:1}.g-main-nav .g-toplevel > li.g-parent.g-selected > .g-menu-item-container .g-menu-parent-indicator:after{content:"\f107"}.g-main-nav .g-toplevel > li.g-parent .g-menu-parent-indicator:after{width:1rem;height:1rem}.dir-rtl .g-main-nav .g-toplevel > li.g-parent .g-menu-parent-indicator:after{text-align:left}.g-main-nav .g-toplevel i{opacity:0.6}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown.g-dropdown-right,.g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown.g-dropdown-right{left:0}.dir-rtl .g-main-nav .g-standard > .g-dropdown.g-dropdown-right,.dir-rtl .g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown.g-dropdown-right{right:0.925rem;left:auto}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown.g-dropdown-left,.g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown.g-dropdown-left{right:0.925rem}.dir-rtl .g-main-nav .g-standard > .g-dropdown.g-dropdown-left,.dir-rtl .g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown.g-dropdown-left{left:0.925rem;right:auto}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown .g-dropdown,.g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown .g-dropdown{top:-15px}.g-main-nav .g-standard .g-dropdown:after,.g-main-nav .g-fullwidth .g-dropdown:after{left:-21px !important}.g-main-nav .g-dropdown{background:#FFD480;box-shadow:0 8px 8px rgba(0, 0, 0, 0.15);text-align:left}.dir-rtl .g-main-nav .g-dropdown{text-align:right}.g-main-nav .g-sublevel{padding:0}.g-main-nav .g-sublevel > li{margin:0;padding:0.3125rem;-webkit-transition:all 0.5s;-moz-transition:all 0.5s;transition:all 0.5s}.g-main-nav .g-sublevel > li > .g-menu-item-container{line-height:normal;font-size:20px;color:#333}.g-main-nav .g-sublevel > li > .g-menu-item-container > .g-menu-item-content{display:block;vertical-align:top;word-break:normal;line-height:1.2}.g-main-nav .g-sublevel > li:hover,.g-main-nav .g-sublevel > li.active{background:#ea4c4c;padding-left:0.875rem}.g-main-nav .g-sublevel > li:hover > .g-menu-item-container,.g-main-nav .g-sublevel > li.active > .g-menu-item-container{color:#f1c555}.g-main-nav .g-sublevel > li:last-child > .g-menu-item-container{border-color:transparent}.g-main-nav .g-sublevel > li.g-parent .g-menu-parent-indicator{right:0.5rem;top:0}.g-main-nav .g-sublevel > li.g-parent .g-menu-parent-indicator:after{content:"\f105";opacity:0.5;position:relative;top:0.5rem}.g-menu-item-subtitle{opacity:0.7}.g-preset-thumbnails{margin-top:0.625rem}.g-preset-thumbnails .g-content{padding:0rem !important;margin:0}.g-preset-thumbnails .g-block{-webkit-box-flex:1;-moz-box-flex:1;box-flex:1;-webkit-flex:1 1 auto !important;-moz-flex:1 1 auto !important;-ms-flex:1 1 auto !important;flex:1 1 auto !important}.g-preset-thumbnails span{padding:0.925rem 0;display:inline-block}.g-preset-thumbnails img{border-radius:3px;margin-bottom:0 !important}.g-main-nav .g-standard .g-dropdown{margin-left:17px}.g-main-nav .g-standard .g-dropdown:after{content:"";position:absolute;display:block;top:0;left:-17px;right:-17px;bottom:0;border-left:17px solid transparent;border-right:17px solid transparent;z-index:-1}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown{margin-left:0}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown,.g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown{margin-top:10px}.g-main-nav .g-standard > .g-dropdown:before,.g-main-nav .g-fullwidth > .g-dropdown:before{content:"";position:absolute;display:block;top:-10px;left:0;right:0;bottom:0;border-top:10px solid transparent;z-index:-1}.g-menu-overlay.g-menu-overlay-open{z-index:19;display:none}

Több
5 éve 11 hónapja #14786 Írta: Balázs

A következő felhasználók mondtak köszönetet: bigzso