Függőleges menüben elválasztó vonalat?

Több
5 éve 9 hónapja #12998 Írta: ChrisMix
Üdv srácok!

Abban kérem a segítségeteket, hogy Artisteerben készítettem egy sablont, függőleges menürendszert is szeretnék. Szépen meg is szerkesztettem, html-be exportálva ott is van a menüpontok közötti elválasztó tagoló vonal, viszont exportálás után a joomlába való betöltés után nem tudom előcsalogatni az elválasztókat.
7-es pozícióban van a menü.
Nézegettem már, hogy adjak hozzá olyan menü pontot, aminek a menüpont típusa "elválasztó karakter", de nemigazán tudtam abból sem vízszintes vonalat fabrikálni.

Hogyan tudok elválasztóvonalat beszúrni a menüpontok közé?

Első kép az artisteerből, második - ami a joomlában mutat, harmadik - hozzáadtam elválasztó karaktert.
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 9 hónapja #13000 Írta: Quwick
Quwick válaszolt a következő témában: Függőleges menüben elválasztó vonalat?
Szia!
A meghívott modulnak adj egyedi "class" stílust! (A modulon belül, a speciális fül alatt a Modul osztály utótag mezőben) Ez után a sablonod css fájljában adj hozzá egyedi formát! (PL: border-bottom: 1px solid #EEE;)

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ChrisMix

Több
5 éve 9 hónapja #13001 Írta: ChrisMix
ChrisMix válaszolt a következő témában: Függőleges menüben elválasztó vonalat?
Köszi, de nekem ez így magas. Soha nem szerettem a manuális programozást és html-t, ezért kezdtem az artisteer-rel és joomla párossal foglalkozni, hogy nem kelljen írogatnom css fileokba.
Más megoldás esetleg?

Több
5 éve 9 hónapja #13003 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Függőleges menüben elválasztó vonalat?
Nem ismerem illetve rég néztem az Artisteer-t, de ha az Artisteerben jó akkor szerintem éles oldalon is jónak kellene lennie.
Nézd meg az Artisteer export beállításokat nincs-e ott valami beállítás amit véletlenül elnéztél, illetve fontos, hogy megfelelő Joomla verziót válassz ki.
Illetve lehet hogy valóban a modulnak kell az Artistieernek megfelelő modul osztály utótagot adni, ez szerintem az Artisteer oldalon, súgóban biztosan megtalálható.
www.artisteer.com/?p=help_joomla#joomla2
www.artisteer.com/?p=help_joomla#joomla2_3
www.artisteer.com/?post_id=145636&p=forum_post&forum_id=20

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
5 éve 9 hónapja #13004 Írta: ChrisMix
ChrisMix válaszolt a következő témában: Függőleges menüben elválasztó vonalat?
Eddig eljutottam, a custom.csc-be beírtam:

/* Begin Additional CSS Styles */
.ctc-blockheader .t, .ctc-vmenublockheader .t {white-space: nowrap;} .ctc-vonal {border-bottom: 1px solid #EEE;}
/* End Additional CSS Styles */

De most ezt a "vonal" stílust hova adjam hozzá a joomla menüben?
A függőleges főmenü sorának jobb szélén a legördülő Csatolt modulok - Modulok alatt a speciális alatt? Melyik sorba és mit?
Mellékletek:

Több
5 éve 9 hónapja #13005 Írta: Quwick
Quwick válaszolt a következő témában: Függőleges menüben elválasztó vonalat?
Mint ahogyan fentebb is írtam a "modul osztály utótag" mezőbe!
Írd oda, hogy ctc-vonal, pont nélkül, és előtte legyen egy szóköz!
Ha nem működik, könnyebben tudunk segíteni, ha adsz egy linket!

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu