exclamation-circle Hiba nem enged új menüt csinálni

Több
2015 nov. 04 17:22 - 2015 nov. 11 21:02 #1 Írta: badam1991
Hiba nem enged új menüt csinálni téma létrehozva badam1991 által
Mellékletben benne van a kép amit ki ír

drive.google.com/file/d/0B96Fdou3OLLJRVJ...QzQ/view?usp=sharing

Figyelmeztetés
Sikertelen mentés a következő hibával: exception 'UnexpectedValueException' with message 'MenusTableMenu::_getNode(1, ) failed.' in C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\joomla\table\nested.php:1542 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\joomla\table\nested.php(783): JTableNested->_getNode(1) #1 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\legacy\table\menu.php(238): JTableNested->store(false) #2 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\administrator\components\com_menus\models\item.php(1258): JTableMenu->store() #3 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\administrator\components\com_menus\controllers\item.php(267): MenusModelItem->save(Array) #4 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\legacy\controller\legacy.php(728): MenusControllerItem->save() #5 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\administrator\components\com_menus\menus.php(18): JControllerLegacy->execute('save') #6 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\cms\component\helper.php(392): require_once('C:\\xampp\\htdocs...') #7 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\cms\component\helper.php(372): JComponentHelper::executeComponent('C:\\xampp\\htdocs...') #8 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\cms\application\administrator.php(98): JComponentHelper::renderComponent('com_menus') #9 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\cms\application\administrator.php(152): JApplicationAdministrator->dispatch() #10 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\libraries\cms\application\cms.php(252): JApplicationAdministrator->doExecute() #11 C:\xampp\htdocs\PECHYPORTAL\administrator\index.php(47): JApplicationCms->execute() #12 {main}
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2015 nov. 11 21:02 badam1991 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 nov. 07 09:43 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hiba nem enged új menüt csinálni
Joomla! verziód?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2015 nov. 07 18:51 - 2015 nov. 07 18:52 #3 Írta: badam1991
badam1991 válaszolt a következő témában: Hiba nem enged új menüt csinálni
3.4.4 lett telepítve és most hogy megjelent lett átfrissítve 3.4.5-re

rengeteg plugint próbáltam ki és amit nem tetszett töröltem ezután ez a probléma merült fel

valamelyik plugin miután kipróbáltam és töröltem törölt magával valamit vagy otthagyott nem tudom nem értem
Utolsó szerkesztés: 2015 nov. 07 18:52 badam1991 által.

Több
2015 nov. 09 23:22 #4 Írta: Balázs
Esetleg azt megpróbálhatnád, hogy a hibaüzenet egyes részeire rákeresel, hátha más valaki is belefutott már a problémába.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
2015 nov. 10 21:15 #5 Írta: badam1991
Igen néztem más fórumokon is de elég érthetetlen leírásokat találtam számomra mind tök kínai egy helyen se írták le ezen jelegű hibák orvoslását érthetően

de amúgy nekem már nem is aktuális egy hétvége alatt újra építettem az oldalt és most csinálom a bővíttetéseket miket akartam és nem engedett

Több
2015 nov. 10 22:19 #6 Írta: Balázs
Adatbázis javítást csináltál már?

Több
2015 nov. 10 23:28 #7 Írta: badam1991
Adatbázis gyorsitotar és alap dolgok meg voltak.

Több
2015 nov. 11 16:24 #8 Írta: Balázs
Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis -> Javítás

Több
2015 nov. 11 16:47 #9 Írta: badam1991
Mint az előzőleg iram meg volt az adatbazi javitas es gyorsitotarak üritése is

Több
2015 nov. 11 19:59 #10 Írta: Balázs
Oké, betudnád másolni a hibát, szövegesen is?