file Menüpontonként szabályozható megjelenített almenüpont-szintek

Több
2012 márc. 01 09:56 #1 Írta: coilevi
A különböző menümodulokban általában állítható, hogy az adott menüből hány szintnyi mélységig mutassák meg az almenüket. Van arra mód, hogy ezt ne csak modul-szinten, hanem menüpont-szinten is lehessen állítani? Esetleg egy beépülő, ami létrehoz egy ilyen opciót a menüpontok paraméterei között? Egyelőre csak azt a megoldás jut az eszembe, hogy több menümodulból összeállítani az adott menüsort, de az macerás.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 márc. 01 12:50 #2 Írta: Balázs
Oldalanként eltérő mélységűnek kell lennie a "Főmenünek"? Lehet, hogy túlbonyolítod a problémát :) Nagyon speciális esetekben kellet nekem is ezt alkalmaznom, de akkor sablon átírással tudtam csak ezt elérni. Miről van szó pontosan?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 márc. 02 10:48 - 2012 márc. 02 10:50 #3 Írta: coilevi
Az lenne a lényeg, hogy ugyanabban a menüben ne egy fix limit vonatkozzon az összes menüpontra: tehát ne mindegyiket mondjuk a 2. szintnél "vágja le", hanem az egyiket már az első szintnél. Rejtett menüpontot hoznék létre ilyen módon. Csak azért kéne oda, ahova, mert az URL így jól nézne ki, így lenne következetes a dolog. Végül is annyira nem is lényeges, megoldottam egy segédmenücsoporttal. Konkrétan ahhoz kellett, hogy a Phoca Gallery-t az egyik oldalon nem használom komponensként, hanem csak a cikkebe illesztgetek galéria kategóriákat. Viszont ehhez is menüponthoz kell rendelni a PG-t, na és ezt szerettem volna eredetileg valami "logikus helyre" bekötni.

A sablonfelülírás pedig eszembe sem jutott, pedig tegnap előtt tüntettem el ily módon menüpontokat. :)
Utolsó szerkesztés: 2012 márc. 02 10:50 coilevi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!