- Köszönetek: 2
Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü téma létrehozva kapula-gabor által
Joomla! 2.5.17 alatt fejlesztgetek egy kétnyelvű honlapot.
Minden megy jól, a nyelvek közötti váltás is, de ha a kezdőlapon valamely kiemelt cikkre kattintok, eltűnik a főmenü, és a cikk címe fölött megjelenik a "Cikkek" felirat.
Menüből kattintva az URL így néz ki:
http://localhost/csomagolas/hu/ajándék-ötletek-képgaléria/dobozok.html
Kiemelt cikkre kattintva pedig így:
http://localhost/csomagolas/hu/component/content/article/10-ajándék-ötletek/29-dobozok.html
Mindegyik oldalhoz tartozik egy-egy menüpont, tehát nem olyan oldalakat jelenítek meg a kezdőlapon kiemelt cikkként, amelyek csak kategóriában léteznek.
Már vagy tizenhússzor átnéztem a beállításokat menüpontoknál, menümoduloknál, menüponttársításoknál is, és minden rendben lévőnek látszik. Kifogytam az ötletekből...
Látott már valaki ilyet?
Minden megy jól, a nyelvek közötti váltás is, de ha a kezdőlapon valamely kiemelt cikkre kattintok, eltűnik a főmenü, és a cikk címe fölött megjelenik a "Cikkek" felirat.
Menüből kattintva az URL így néz ki:
http://localhost/csomagolas/hu/ajándék-ötletek-képgaléria/dobozok.html
Kiemelt cikkre kattintva pedig így:
http://localhost/csomagolas/hu/component/content/article/10-ajándék-ötletek/29-dobozok.html
Mindegyik oldalhoz tartozik egy-egy menüpont, tehát nem olyan oldalakat jelenítek meg a kezdőlapon kiemelt cikkként, amelyek csak kategóriában léteznek.
Már vagy tizenhússzor átnéztem a beállításokat menüpontoknál, menümoduloknál, menüponttársításoknál is, és minden rendben lévőnek látszik. Kifogytam az ötletekből...
Látott már valaki ilyet?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
A cikk be van-e kategorizálva és a kategória, hozzá van-e társítva egy menüponthoz?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
Igen, a cikkek kategóriákban vannak és a kategóriák nincsenek menüponthoz kapcsolva. Mire gondolsz?
Mielőtt beküldtem a fórumtémát, gyorsan készítettem egy friss telepítést, beállítgattam a cikkeket, menüpontokat, mindent, és úgy működött minden flottul. Lövésem sincs hogy ebben az esetben mi lehet a baj...
Mielőtt beküldtem a fórumtémát, gyorsan készítettem egy friss telepítést, beállítgattam a cikkeket, menüpontokat, mindent, és úgy működött minden flottul. Lövésem sincs hogy ebben az esetben mi lehet a baj...
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
Igen, ha nem tudod reprodukálni a hibát, akkor valószínűleg valamilyen eltérő beállítás lehet az ok.
.
.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
A problémát a HTML folderben lévő sablonfeülírásaim okozták - kicsit összekavartam a dolgokat a nagy kombinálás közepette.
Le sem írom hogy pontosan mi volt a hiba, mert ebbe más csak akkor futhat bele, ha ugyanúgy feltúrja a default_item.php-t mint én.
Azért köszönöm hogy fogalalkoztál vele Balázs - kellett külső megerősítés is.
Le sem írom hogy pontosan mi volt a hiba, mert ebbe más csak akkor futhat bele, ha ugyanúgy feltúrja a default_item.php-t mint én.
Azért köszönöm hogy fogalalkoztál vele Balázs - kellett külső megerősítés is.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Az a lényeg, hogy megoldódott.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.