Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü

Több
9 éve 9 hónapja #3975 Írta: kapula-gabor
Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü téma létrehozva kapula-gabor által
Joomla! 2.5.17 alatt fejlesztgetek egy kétnyelvű honlapot.
Minden megy jól, a nyelvek közötti váltás is, de ha a kezdőlapon valamely kiemelt cikkre kattintok, eltűnik a főmenü, és a cikk címe fölött megjelenik a "Cikkek" felirat.

Menüből kattintva az URL így néz ki:
http://localhost/csomagolas/hu/ajándék-ötletek-képgaléria/dobozok.html

Kiemelt cikkre kattintva pedig így:
http://localhost/csomagolas/hu/component/content/article/10-ajándék-ötletek/29-dobozok.html

Mindegyik oldalhoz tartozik egy-egy menüpont, tehát nem olyan oldalakat jelenítek meg a kezdőlapon kiemelt cikkként, amelyek csak kategóriában léteznek.

Már vagy tizenhússzor átnéztem a beállításokat menüpontoknál, menümoduloknál, menüponttársításoknál is, és minden rendben lévőnek látszik. Kifogytam az ötletekből...

Látott már valaki ilyet?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 9 hónapja #3978 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
A cikk be van-e kategorizálva és a kategória, hozzá van-e társítva egy menüponthoz?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 9 hónapja #3981 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
Igen, a cikkek kategóriákban vannak és a kategóriák nincsenek menüponthoz kapcsolva. Mire gondolsz?

Mielőtt beküldtem a fórumtémát, gyorsan készítettem egy friss telepítést, beállítgattam a cikkeket, menüpontokat, mindent, és úgy működött minden flottul. Lövésem sincs hogy ebben az esetben mi lehet a baj...

Több
9 éve 9 hónapja #3987 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
Igen, ha nem tudod reprodukálni a hibát, akkor valószínűleg valamilyen eltérő beállítás lehet az ok.
.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
9 éve 9 hónapja #3994 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkekre kattintva eltűnik a főmenü
A problémát a HTML folderben lévő sablonfeülírásaim okozták - kicsit összekavartam a dolgokat a nagy kombinálás közepette.

Le sem írom hogy pontosan mi volt a hiba, mert ebbe más csak akkor futhat bele, ha ugyanúgy feltúrja a default_item.php-t mint én.

Azért köszönöm hogy fogalalkoztál vele Balázs - kellett külső megerősítés is.

Több
9 éve 9 hónapja #3995 Írta: Balázs
Az a lényeg, hogy megoldódott.