- Köszönetek: 0
Melyik típusú menü az ami alatt nincs tartalom, de megjeleníti az almenüket?
- kandabatyu
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #3836
Írta: kandabatyu
Melyik típusú menü az ami alatt nincs tartalom, de megjeleníti az almenüket? téma létrehozva kandabatyu által
A főmenüben pl van egy letöltések menüpont, ami ne töltsön be oldalt, csak az almenüket mutassa ha rákattintok, de az az alatt lévő szerződés és formanyomtatványok almenük cikkhez legyenek rendelve.
Megcsináltam a fent leírtakat, de a főmenü letöltések menüpont mindenféleképpen be akar tölteni egy kiválasztott cikket ha rákattintok.
Ha csak rátolom az egeret, akkor mutatja az almenüket, de a rákattintás nem kellene nekem.
Mit állítsak be a "MENÜPONT TÍPUSÁNÁL" ?
Megcsináltam a fent leírtakat, de a főmenü letöltések menüpont mindenféleképpen be akar tölteni egy kiválasztott cikket ha rákattintok.
Ha csak rátolom az egeret, akkor mutatja az almenüket, de a rákattintás nem kellene nekem.
Mit állítsak be a "MENÜPONT TÍPUSÁNÁL" ?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3838
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Melyik típusú menü az ami alatt nincs tartalom, de megjeleníti az almenüket?
Rendszerhivatkozások -> Elválasztó karakter
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kandabatyu
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3844
Írta: kandabatyu
kandabatyu válaszolt a következő témában: Melyik típusú menü az ami alatt nincs tartalom, de megjeleníti az almenüket?
Ezt már én is próbáltam, de érdekes módon akkor megváltozik a menü kinézete (gondolom átírhatja a menü CSS fájlját):
kisebbek lesznek a menü szövegek és feljebb kerülnek, valamint közvetlen egymás után következnek - nincs közöttük semmi "űr"...
Sablon neve: JaxStorm-Blue HM03J ( www.hurricanemedia.net )
kisebbek lesznek a menü szövegek és feljebb kerülnek, valamint közvetlen egymás után következnek - nincs közöttük semmi "űr"...
Sablon neve: JaxStorm-Blue HM03J ( www.hurricanemedia.net )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja kandabatyu által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3845
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Melyik típusú menü az ami alatt nincs tartalom, de megjeleníti az almenüket?
Teszteld le egy alapsablonnal, ha avval jó, akkor az általad választott sablonban lehet a hiba.